Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

kocham ja, ale nie wiem czy ona mnie

Polecane posty

Gość gość
Niech wykorzysta i się potem męczy z księżniczką.

Gość gość
Księżniczką to jest autor, a ta dziewczyna będzie mieć kogoś mniej drętwego i paniczowatego, kto nie będzie kalkulować każdego swojego kroku.

Gość gość
Księżniczką to jest autor, a ta dziewczyna będzie mieć kogoś mniej drętwego i paniczowatego, kto nie będzie kalkulować każdego swojego kroku.

Gość gość
Chłopak proponował jej spotkania, a ta się wypięła, próżna i głupia księżniczka.

Gość gość
19:17 Wracaj do podstawówki i naucz się czytać ze zrozumieniem, bierna męska księżniczko popierająca inne bierne, męskie księżniczki. Autor napisał: "Nigdy sam nie wyszedłem z propozycją spotkania, nie zaprosiłem jej "bezpośrednio"".

Gość gość
Chłopak ją intensywnie podrywał, jak napisał, ty się naucz czytać królewno z drewna. Nic dziwnego, że bronisz podobnej sobie kretynki.

Gość gość
Brak proponowania spotkań nazywasz intensywnym podrywem? To nie jest żaden podryw, tylko kręcenie się dookoła niej jak świecący bączek, pies ogrodnika np.

Gość gość
01:40 Nie umiesz czytać ze zrozumieniem. Ten chłopak nie zaproponował jej żadnego spotkania. Przekręciłeś jego słowa, by wyszło na Twoje, seksisto.

Gość gość
Jesteś próżnym i głupim księciem, kretynem i królewiczem z drewna. Twoje własne słowa.

Gość gość
Nauczcie się czytać królewny z drewna. Chłopak wyraźnie napisał w pierwszych zdaniach, że intensywnie ją podrywał. A co do autora - olej pustę lalę ciepłym moczem.

Gość gość
Ale wy jestescie głupkowaci wogóle co to za okreslenia ,,królewna z drewna"wy jestescie dorośli czy jakaś g****ażeria sie tu panoszy

Gość gość
niech się teraz głupi autor bawi z własną ręką, skoro jest skończonym idiotą - u mnie byłby skreślony

Gość gość
Och ach u ciebie byłby skreślony, pewnie by się załamał :) Oj idiotki idiotki....

Gość gość
umowmy sie jesli uroda faceta jest mocno "dyskusyjna" i do tego nir widujecie sie to tak - trzeba bylo kluc zelazo poki gorace. teraz ona pewnie poszla do wniosku, że nie ma co latac za brzydalem. co z oczu to z serca for gad sejk

Gość gość
13:25 To gówniarze, nawet jeśli są 18+. Autor sam wie, że zawalił sprawę, a schodzą się tu faceci jego pokroju i go nędznie popierają, chociaż on sam uważa, że zawalił. Robili tak samo, potracili te dziewczyny przez swoją bierność i teraz szukają ujścia dla frustracji na forum dla kobiet.