Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

lęki w ciąży

Polecane posty

Gość gość

Witajcie wstydzę się powiedzieć o problemie komu kolwiek. Jestem w 6 miesiącu ciąży z trzecim dzieckiem i mam straszne lęki nie daje już z tym rady. Boję się o męża dzieci i śmierci jest to głupie ale boję się do tego stopnia ze na prawdę mi to przeszkadza. Nigdy we wcześniejszych ciazach nie miałam takich dziwactw. Dodam że jestem młoda przed 30 bez zaburzeń. Możecie mi cisnac ze jestem głupia to może się ogarne. Proszę o każde opinie

Gość gość
Ja mam jedno dziecko byłam teraz w ciąży i poroniłam w październiku odkąd zaszłam w ciąże miał wlasnie duzo głupich Myśli dot śmierci chorób swoich i dziecka poronienia itd bardZo chciałabym znowu byc mama ale tak dtrasznie sie boje kolejnego poronienia albo chorób ze mnie to paralizuje jak myśle o wizycie u lekarza ginekologa mam puls 120 masakra

Gość gość
A ja mam lęki, że urodzę chore dziecko, że coś się stanie..nie jesteście same.

Gość gość
Dzięki dziewczyny za odpowiedź a czy wiecie może czy to normalne czy z nami jest coś nie tak ?

Gość gość
Ja tak mialam w drugiej ciazy 10 lat temu. Balam sie o wszystko a najbardziej ze umre przy porodzie i osieroce starsza corke. Po wszystkim kazalam pokazac sobie lozysko czy napewno jest cale(Jak bym sie znala hehe, ale chyba w jakims szoku bylam)

Gość gość
A jak szybko wam te lęki przeszły