Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

babalu

Boję się.

Polecane posty

Jestem mamą 3 miesięcznej dziewczynki. Otóż jedna rzecz nie daje mi spokoju. W pierwszej dobie po porodzie miałam dziwną sytuację przy wypisie ze szpitala ( mieszkam w Anglii tu wypisują od razu po porodzie). podczas porodu miałam wszystkie chyba możliwe środki uśmierzania bólu- najpierw gaz, potem zastrzyk przeciwbólowy i na koniec znieczulenie do kręgosłupa. Urodziłam ale poród ponoć był ciężki, wypchnęłam małą dopiero jak zaczęli schodzić się ludzie to chyba ze strachu. potem szycie cewnik i na oddział. Na drugi dzien dostałam wypis i czekałam na badanie dziecka po którym miałam jechac do domu. Trochę się zestresowałam bonie chciałam zostawać w szpitalu, a wszystko strasznie się przedłużało. I z tego wszystkiego chciałam powiedzieć słowo ale nie mogłam, zaczęłam się jąkać. Zestresowałam sie tym i miałam jakies zaburzenia w polu widzenia. Jakby obraz sie przyciemnił bardzo się przestraszylam. Powiedziałam koleżance która przyjechała po mnie i zaczęła mnie uspokajac i mi przeszło. Po miesiącu tez sie zestresowałam nie wiem czym przy karmieniu małej i tez jakoś dziwnie widziałam. Wiem, że to może być ze stresu jestem prawie na 100 % pewna ale jakoś boję sie, że to wróci. Może któraś z was miała podobnie to by mnie pocieszyło.

Gość gość
Nie martw się tylko umów do lekarza.

Gość gość
Idź do lekarza trzeba to sprawdzić.

Gość gość
Może miałaś jakiś mini udar , wtedy są zaburzenia w polu widzenia,ja tak miałam i dopiero rezonans to wykrył.żadnych innych objawów nie miałam tylko problem z widzeniem.

Gość gość
W Angli to jest jakies chore ze zaraz po porodzie wypisują pacjentkę .