Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość vegan

Prośba do życzliwych osób o wypełnienie ankiety

Polecane posty

Gość vegan

Witajcie. Zwracam się z prośbą o poświęcenie 10 minut na wypełnienie ankiety dotyczącej mężczyzny w reklamie . Większość pewnie w pierwszym odruchu mówiąc łagodnie , jest dosyć sceptyczna do tego typu próśb .Dlatego tym bardziej doceniam i jestem wdzięczny tym, którym się chce się poświecić czas i pomóc nie znanej osobie. Pierwsze pytanie jest trochę zakręcone ...jeśli je przejdziecie ,to nie będzie już problemu . Temat pozwolę sobie co jakiś czas podnosić , gdyż o różnych porach przybywają różni ludzie .:) https://www.ankietka.pl/ankieta/254195/wizerunek-mezczyzny-w-reklamie.html

Gość vegan
Tym ,którzy wypełnili , dzięki za pomoc i nadal potrzebne są kolejne życzliwe, fajne, osoby do wsparcia w misji zapełnienia ankiety . :)

Gość gość
N kafeterii tez pełno reklam .

Gość gość
Pewnie tak zostanie .

Gość gość
beznadziejna ankieta. Jak chcesz się dowiedzieć, czym jest reklama albo jakie są jej rodzaje to o tym poczytaj.

Gość vegan
Beznadziejna krytyka , jeżeli chcesz zwrócić na coś uwagę ,to warto byłoby sensowniej się wypowiedzieć .Natomiast tym, którzy wypełnili dziękuje .

Zrobione! ^^ A i autorka nie zrobiła ankiety, aby dowiedzieć się co to jest reklama. Hehe. Ona chce poznać opinię społeczeństwa. :)

Gość gość
Jak pokażesz cycki to wypełnię x5

Gość vegan
Bardzo dziękuje za kolejne wypełnienie , dzisiaj mam chyba dobry dzień , bo trochę osób mi pomogło . Jeszce przez te kilka dni będę potrzebować około 8 osób do szczęścia . :) Ps . Cycek nie pokaże , bo jestem facetem .

Hahah, cały czas czytałam i pisałam w przekonaniu, że jesteś kobietą. Sorki ;p

Gość vegan
Pewnie pierwszy odruch tak zadziałał ,ale jest też pozytywna strona tej pomyłki , bo dzięki niej , podniosłaś mi temat . :)