Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość załamana zauroczona

czy to normalne

Polecane posty

Gość gość załamana zauroczona

Witam. Otóż możecie mnie wyśmiać ale zastanawiam się czy to normalne że zakochuje się zawsze bez wzajemności . ciągle marze że spotkam kogoś i z nim stworzę związek ale się tak nie dzieje. Tym razem trafiłam na egzaminatora wordu . jedno jego spojrzenie i stalo się. Wiem że to wydaje się głupie ale nic na to nie poradzę. Zawsze jak byłam w wordzie czułam jego wzrok na sobie . wiem że pewnie jest żonaty chociaż nie nosi obrączki . co robić ?

Gość gość
powinnaś rozszerzyć dupę i się wysrać,a gwarantuję ci że miłość przejdzie szybciej niż ci się wydaje,tylko nie wycieraj gówna od razu,poczekaj chwilę aż zacznie szczypać

Gość gość
dobrze było by gdybyś zrobiła to na oczach tego instruktora,niech chłopina zobaczy co potrafisz z siebie dać innym

Gość gość
Daj se siana z nim. A inni niech przestaną się wyśmiewać bo to żałosne !!!!

Gość gość
możesz jeszcze spróbować z sikaniem,stań przed nim jak już się wysrasz i g****o będzie ci ciekło po nogach i wylej się na stojaka z p***y fajnie cieknie na stojąco,jeszcze jak ją podciągniesz do góry to możesz mu na ryj na lać:-D

Gość zakochana 221994
Wiem jak to jest . Marzysz o nim ale jest nieosiągalny . Niespełniona miłość strasznie boli . To jest piekielny ból. Przejdzie ci zobaczysz

Gość gość
pokaz bobra jak masz;-)

Gość gość
Człowieku od zboczonych wpisów czy ty jesteś chory umysłowo ? Bo twoje wpisy o tym świadczą. Lecz się w psychiatryku . pozdrowienia :-)))