Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Rone

Choroba dwubiegunowa

Polecane posty

Gość Rone

Witam, Od 4 tygodni mam problem z silnymi bólami głowy z przodu, do tego podczas ataku występują silne drętwienie, wykręca mi ręce i nogi. Cały czas mam lęki, boje się sam zostawać w domu, boje się kolejnych ataków, nie mam chęci do życia, lekarz przepisał mi asertin 50ml, przez 3 tygodnie delikatnie się polepszyło, niestety dalej mam silne bóle głowy tak jak by miało mi ją rozsadzić, do tego czuję drżenie mięśni. Całe dnie przesypiam, nie mam ochoty z nikim się kontaktować, nie wychodzę z pokoju, jedynie do toalety. Miałem robione wszystkie badania które przepisało mi 2 lekarzy i wszystko wyszło w porządku, jedynie borelioza coś nie jasno wyszła, i mam ją do powtórzenia. Tomografie głowy miałem robioną i wyszło wszystko w porządku. Po ostatniej wizycie u lekarza powiedział że mogę mieć chorobę dwubiegunową. Dodam jeszcze że wcześniej normalnie funkcjonowałem, miałem lekkie lęki z którymi sobie radziłem. Żyłem jak normalny człowiek, pracowałem itp. To stało się tak jak by z dnia na dzień takie nagłe pogorszenie i bóle. Badania wszystkie które mogłem zrobić, które lekarz mi powiedział porobiłem i niby wyniki są ok. Czy miał ktoś podobnie jak ja, czy ktoś z lekarzy może udzielić mi porady?

Gość gość
a, nie odstawileś palenia marihuany, lub alko ? zatoki masz zdrowe ?

Gość gość
mi pomógl lek AMIZEPIN 200 na podobne objawy i podejrzenie tej choroby. Ostatecznie wszystko po miesiącu ustąpilo i do dzisiaj nie wiem, co to bylo...

Gość gość
Miałem problem z alkoholem, ale odstawiłem go 3 miesiące przed bólami, a inne środki od 2 lat nic ale kiedyś były.