Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy po escapelle mam normalne szanse na ciąże jeszcze w tym samym cyklu?

Polecane posty

Gość gość

Dwa dni po okresie doszło do stosunku i musiałam zażyć tabletkę po. Tzn nie musiałam ale ktoś mnie do tego nakłonił. Bardzo żałowałam. Ale nie o tym. Jeszcze w tym samym cyklu tydzień-dwa po zażyciu tabletki znowu były dwa stosunki z wytryskiem. Dziś mam 33 dzień cyklu okresu nadal nie mam a test negatywny. Zastanawiam się czy spóźniający się okres to przez tabletkę (już 6 dzień) czy jest jakaś szansa na ciąże? Do stosunku doszło 15 dni temu. Może test negatywny bo za mało czasu minęło, nie wiem jeszcze się łudzę.

Gość gość
I sugerując się tym, że podobno po tej tabletce owulacja przesuwa się o 5-6 dni to wychodzi na to ze akurat wtedy podczas współżycia byłaby owulacja. Ja tą tabletkę wzięłam zaraz dwa dni po moim poprzednim okresem. Zero skutków ubocznych itd

Gość gość
jak najbardziej okres może spóźnić się przez tabletkę. To ogromna dawka hormonów. dlaczego się nie zabezpieczecie? Skoro tego nie robicie a chcesz uniknąć ciąży to chociaż współżyjcie w Twoje dni niepłodne.

Gość gość
a jak można je wyznaczać samej w domu?

Gość gość
chociażby i testerem na ślinę. Ja używam Afrodyty i mogę ją polecić z całego serca. mam ją już prawie rok i ani razu się nie zawiodłam.