Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

do kogo jedziecie na wigilie i święta ?

Polecane posty

Gość gość

ew. kto do was przyjeżdża ? a może spędzacie sami w domu lub wyjeżdżacie na świąteczny urlop ? opowiadajcie o waszych świątecznych planach :))

Gość gość
r***asz się na święta ?

Gość gość
no dawajcie . Ja wam powiem mój plan w wigilie wyjeżdżam do mojej siostry do Nowego Targu w 2 dzień świąt wracamy i idziemy do teściów i całe moje święta

Gość gość
twój plan jest bardzo chytry,pojedziesz do siostry się nażreć,potem zasrasz jej łazienkę,wrócisz i u teściów powtórka,nie wstyd wam,niby dorośli ludzie a takie to obrzydliwe.Za darmo się nażreć u kogoś,zesrać i wrócić do siebie z poczuciem dobrze spełnionej misji,fe

Gość gość
gość 17 :47 ty chyba masz coś nie tak z głową !!! my z siostrą nie widzieliśmy się od wszystkich świętych !!! już nie możemy się doczekać spotkania niestety nie widujemy się zbyt często bo ja mieszkam w łodzi. ja piekę ciasta w domu i inne rzeczy przygotowuje tak jak umówimy się z siostrą . Nikt na siłę do nikogo nie jedzie na żarcie tylko po to żeby połamać się opłatkiem i spędzić wspólnie święta . Chyba w twojej rodzinie jedzie się do kogoś na żarcie. nie wiesz na czym polega ta magia świąt współczuje rodziny i twojego rozumowania . A Teściów zapraszaliśmy do siebie ale to są również porządni ludzie i wiedzą że jedziemy z daleka i nie chcą nam robić kłopotu teściowa zrobi obiad ja też biorę jej jakieś ciasta i sałatki wszystko jest dogadane i dograne więc się nie wypowiadaj

Gość gość
Typowe polaczki,nażreć się,obgadać po ludziach i jeszcze chwalić się na forach,że gdzies tam jedzie,masakra.Na miejscu twojej siostry udawałabym,że mnie w domu nie ma,a teściowie z grzeczności zaprosili a w duchu liczą że się nie pojawicie co za patologia.

Gość gość
no pokazujesz jakim jesteś człowiekiem . Ani ja ani moja siostra w ten sposób nie myślimy . Siostra już nie może się doczekać świąt Wszyscy jesteśmy szczęśliwi że możemy się spotkać . Nie przejmujemy się opinią innych . Życie jest takie krótkie że nie powinno się myśleć w ten sposób co ty że jak ktoś do kogoś jedzie to po to żeby się nażreć i przejmować się takimi głupotami . Nie przywiązujemy wagi do pieniędzy ... My się od zawsze trzymaliśmy razem i będziemy się trzymać chociaż by nie wiem co !!!

Gość gość
Może jeszcze sex będziecie wspólnie uprawiać,bezwstydnicy,a czemu nie,niech się siostra zabawi z twoim chłopem,a ty z jej,do tego dołączcie teściów i będzie świąteczna orgietka w gronie rodzinnym,a może jeszcze piesek jest albo kotek to też nie zapomnajcie,niech się wyzyje zwierzak,a co

Gość gość
nie będe rozmawiać z kimś na takim poziomie . A może ktoś by chciał się podzielić jak będzie spędzał święta :)) ?

Gość gość
No ja będę święta spędzać właśnie coś w stylu jak wyżej,najpierw alkohol,pozniej obrzumi się jadem i szwagier mnie pewnie przeleci po pasterce jak wszyscy będą spali:-(

Gość gość
U mnie w rodzinie kaźdy z każdym jest skłócony dlatego całe święta spędzam z mężem i synem, w sumie zazdroszczę ludziom którzy mają duże rodziny ja takiej niestety nie mam.

Gość gość
Do siostry jedziesz i co będzie fałsz juz od początku leciał,a co tam a jak tam a dobrze a potem każdy się rozjedzie i będzie,a ta twoja siostra ma wielkie dupsko,a jej stary jakiś taki nied***bany i td.itp.

Gość gość
Chyba żartujesz !!! ludzie czy tu na tym forum nie ma normalnych ludzi którzy spędzają święta normalnie z rodzina ??? Czy ty uważasz że ja jechałabym 400 km " się nażreć jeśli bym wiedziała że mnie tam nie chcą " ? zastanów się !!! Jadę się spotkać z siostrą połamać opłatkiem w mojej rodzinie nikt nikogo nie obgaduje nie ma takich zwyczajów ja nie wiem skąd wy się ludzie tu wźieliście ?

Gość gość
ja jestem w szoku co wy tu wypisujecie . Boże narodzenie w mojej rodzinie są świętami radosnymi nikt nie myśli o problemach o pieniądzach wszyscy cieszymy się że jesteśmy razem . A na pewno już nikomu nie przyjdzie do głowy obgadywać najbliższych !!!

Gość gość
To po co jedziesz,zostań z mężem w domu,pewnie trudno wam ze sobą być na co dzień,a co dopiero w święta :-D

Gość gość
nie nie zostanę w domu bo to jest czas który spędza się z rodziną . Dlaczego miałabym zostać w domu i zrobić przykrość siostrze ? Ja już się nie mogę doczekać świąt i spotkania z najbliższymi . Myślałam że wy macie podobne odczucia ...

Gość gość
Siostra ma cię w d***e i liczy,że nie przyjedziesz,to czysta kurtuazja rodzinna.Przyjedż bo tęsknimy,fajnie będzie,a tak na prawdę,boże znowu oni zwalą sie na kark,nażreć obgadać,nabrudzić i z powrotem

Gość gość
Do 18:32 niestety n tym forum są świry, nie przejmuj się nimi ja osobiście życzę tobie zdrowych, wesołych, rodzinnych świąt

Gość gość
Znowu ta wariatka od zarci,zwalanie sie i wodki?Autorko nie przejmuj sie to psychicznie chora jednostka,olej dekla.My tez wyjezdzamy do rodziny,bedzie fsjnie,wesolo bo takie powinny byc swieta,a te zaplutr jadem korniszony niech sie kisza w swoim jadzie.

Gość gość
dokładnie !!! Ja nie rozumiem jak można mieć takie nastawienie do najbliższych zamiast się cieszyć ze wspólnych świąt bo być może nie dożyjemy wszyscy kolejnych . To oni się wymawiają jakimś jedzeniem jakimś sprzątaniem pieniędzmi jak można takim być ??? i co z tego życia ma taki człowiek siedzi tylko sam w domu i nic...

Gość gość
a ty co masz,jedziesz do siostry albo do teściów i jesteś zadowolona bo w domu sprzątać nie trzeba,a może jeszcze teściowie parę groszy odpalą,pewnie to wasz główny cel wizyty

Gość gość
co za rodzina,a bachory macie ?

Gość gość
Do siostry jadę bo mieszka daleko i swięta to jest taki czs kiedy można spokojnie się spotkać i posiedzieć. Bo nie zawsze jest czas żeby sobie ot tak jechać 400 km . Teraz albo spotkamy się jeszcze zimą albo dopiero na święta wielkanocne. A co do teściów to chyba normalne że Mąż chce iść do rodziców w święta ? Ja już swoich niestety nie mam ale na szczęście mam wspaniałą siostrę . Podzieliliśmy się równo wigilia i 1 dzień świąt u mojej rodziny 2 dzień świąt u rodziny męża ,

Dokładnie, pełni tu świrów-nie przejmuj się.:) Też jadę na wigilię do siostry, a w drugi dzień świąt wszyscy jedziemy do cioci, więc całe święta spędza poza domem.:)

Gość gość
a ty co masz,jedziesz do siostry albo do teściów i jesteś zadowolona bo w domu sprzątać nie trzeba,a może jeszcze teściowie parę groszy odpalą,pewnie to wasz główny cel wizyt///ty najlepiej już w*********j, bo wiemy że masz p******e we łbie, i pocałuj nas w d***la

No nie, to ja jadę obładowana prezentami dla dzieci-będą się cieszyć, bo wcześniej zorientowałam się co by chcieli.:) Patologią nie jesteśmy, mam czysto na co dzień i nikt nie oczekuje od nikogo pieniędzy, nawet o tym nie pomyślałam. Zawsze tak jest że do kogoś się jedzie, umawiamy się gdzie w tym roku sie spotkamy, bo mieszkamy daleko od siebie. Ps.weź leki.:)