Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Najbrzydsze damskie imiona to:

Polecane posty

Gość gość
Jakoś nie widzę tych brzydkich imion. Podajecie przykłady zwyczajnych imion, które można lubić lub nie i tyle. Ciekawe co w nich takiego brzydkiego?

Gość gość
Najgorzy to mówio o Magdzie bo ma gzie a nie ma z kim Wacia ,Miecia ,Kuńdzia, Wiesia,Genowefa,to so fajne dzołchy nie znacie sie.!?

Gość gość
Najgorzy to mówio o Magdzie bo ma gzie a nie ma z kim Wacia ,Miecia ,Kuńdzia, Wiesia,Genowefa,to so fajne dzołchy nie znacie sie.!?

Gość gość
Renata to ładne imię?

Gość gość
Renata wąsata

Gość gość
no pewnie że renata bandzwoły to orginalne imię a charakter niektórych ma wiele do życzenia i co z tego pacany ja mam w rodzinie renatkę to anioł nie człowiek!!!

Gość gość
To moze sie panie krytykantki pochwala jak same maja na imie???

Gość gość
Wiesława :)

Gość gość
Renata na miotle lata.

Gość gość
O, na forum objawila sie Pan Bog Jedyna, co to wyrocznia jest ostateczna od ladnych lub brzydkich imion. Teraz cale forum na kolana przed Pania Boginia Jedyna, Wszechwiedzaca Nasza od Imion.

Gość gość
i imion jeszcze no!

Gość gość
A jak ktoras z Was ma "brzydkie" imie zdaniem Wszechwiedzacej Naszej Wyroczni od Imion i Dobrego Gustu, to niech w poniedzialek z rana dyma do Urzedu Stantu Cywilnego, zeby imie sobie zmienic lub dziecku swemu! Bo Wyrocznia Nasza Najjasniejsza powiedziala, ze brzydkie!

Gość gość
Ale trzeba byc zadufana w sobie IDIOTKA, zeby zalozyc taki watek i wyglosic tak kretynska opinie.

Gość gość
Mogę zrozumieć, ze ktoś mówi o jakimś imieniu, ze mu sie nie podoba - bo to sprawa subiektywna, ale mieć czelność obwieszczenia światu ze "takie a takie imiona sa najbrzydsze" to naprawdę szczyt głupoty pomieszanej z prymitywnym chamstwem.

Gość gość
Ciekawe czy autorka tego topiku ma na imie Nikola czy Dzesika?

Gość gość
Wiele jest brzydkich imion i nic sie na to nie poradzi..Tylko niesprawiedliwe, ze to rodzice wybieraja imiona :P

Gość gość
A ty autorko jakie masz imię? Kunegunda? :D

Gość gość
Ja znam Wiesławę, która ma 35 lat. O dziwo nawet ładna kobieta, ale rodzice ją skrzywdzili imieniem :O

Gość gość
Wszystkie imiona są ładne , ale dureń zawsze musi się do czegoś przyczepic.

Gość gość
Gdyby głupota miała skrzydła, to autorka tego wątku latałaby jak nietoperzyca.

Gość gość
Wg mnie brzydkie to: wszelkie Stanisławy, Władysławy itd, , Renaty, Jadwigi, Ireny i inne staroswieckie , Jaoli , Mariole, Teresy.. Śmieszne i niepasujące do polskich realiów: wszelkie Dźesiki, Wanessy, Amandy czy Nikole Średnie to wszelkie: Magdaleny, Katarzyny, Anny, Małgorzaty itd. Ładne to wszelkie: Laury, Wiktorie, Julie , Marceliny, Emilie itd.

Gość gość
oczywiscie kazdy ma swoj gust, ale chyba od tego jest forum żeby moc wypowiadac swoja opinie :P Zreszta watpie zeby imie np. Stanisława dla młodej dziewczyny było uważane powszechnie za ladne

Gość gość
Ale tez imię nie świadczy o wygladzie trzeba o tym pamietac :) Można mieć brzydkie imie i byc piękna kobietą, jak i ładne imie i byc brzydką... Ale oczywiście lepiej miec jedno i drugie

Gość gość
Wiecie, ze jeszcze niedawno imona Zuzanna, Julia, Lena, Natalia, itd. ktore obecnie sa populare byly OBCIACHOWE? Znam pania w wieku "starszym", ktora ma na imie Julia i przez wiekszosc zycia... wstydziła sie ze rodzice nadali jej takie 'brzydkie' imie, a teraz... szał. U chlopcow teraz modne jest Antoni. Mnie sie kojarzy ze stangretem (czyli służący powożący końmi w bryczce, karecie) i nie dalabym takiego imienia swojemu dziecku, ale moda wlasnie wrocila, ostanio to imie bylo popularne na przełomie XiX i XX wieku..

Gość gość
Jesli dziewczyna nosi imie Stanislawa po wielkiej babci, ktora zapisala sie w dziejach Polski jako wybitna postac, to czemu nie? O ile oczywiscie nie ma sie glupawych kolezanek, ktore zabiora sie za ocenianie cudzego imienia pod wzgledem "urody".

Gość gość
Znam Marzenę, która dostała imię od "Marzenia", bo była marzeniem rodziców (nie mogli mieć dziecka).

Gość gość
Z wymienionych przez autorkę mnie podoba mi sie np. Anita. Czasem używałam tego imienia jako nicka i prawie zawsze facec***isali, ze mam bardzo ładne imię.

Gość gość
Teraz mode jest imie Helena a ja uwazam ze jest okropne. Jak mozna dziewczynke nazwac Helena,to jest imie dla starej baby. Bardzo nie podoba mi sie tez imie Sandra.

Gość gość
Anita, Aneta, Mariola.....dla mnie nie.

Gość gość
No nie no, ale jednak co by nie mówić, niektore imiona brzydko brzmią i nic sie na to nie poradzi... Co do niektorych jak Anna, Sandra, Katarzyna- to kwestia gustu, ale takie staromodne jak Stanisława albo Bogusia to raczej małej ilości osob sie spodobaja , dlatego rodzice krzywdza dziecko nadajac mu takie imie;. Oczywiscie to nie wina samego dziecka, ale jakby mnie nazawano np. Wiesława to poważnie bym zmieniła imie