Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Najbrzydsze damskie imiona to:

Polecane posty

Gość gość
Np. jakby zrobic ankietę ilu procentom osob podoba sie imie Stanisława dla młodej dziewczyny to może wyszłoby 1, 2 %, a moze nawet nie... Dlatego niestety istenieja brzydkie imiona, tak jak i np. brzydcy ludzie istnieja, tak sie dzieje jesli imie nie podoba sie duzej wiekszosci ludzi

Gość gość
Wiekszość ludzi jest brzydkich. A najbrzydsze imię jakie jest to Renata.

Gość gość
Ja jestem Anna Grażyna niedaleko mi do 30 tatuś kochany tak mnie nazwał nigdy nie miałam problemu z tym imieniem szkoda ze teraz nie ma nigdzie małej Ani same takie co mi się kojarzą z panna lekkich obyczajów

Gość gość
Nie to ładne , co ładne, ale co się komuś podoba. Nikt nie może mówić , że brzydkie bo nie ma brzydkich imion. Stanisława, Bogusława, Wiesława to piękne imiona typowo polskie, nosili je królowie, książęta, szlachta.

Gość gość
Najbrzydsze imiona żeńskie: Beata, Bożena, Dorota, Grażyna, Jadwiga, Krystyna, Lucyna, Marzena,Mariola, Renata, Teresa, Wioleta, Wiesława.

Gość gość
Najbrzydsze ? Moze dla ciebie. Dla mnie wszystkie ładne ! A ty jak masz na imię ? Pochwal sie to zobaczymy czy takie piękne ?

Gość gość
Ja jestem Marzenka

Gość gość
A co nas to obchodzi, że tb się jakiejś tam imiona nie podobają :D i co z tego :D mi to lotto.:Dtak jak i innym :D