Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dajcie zyczliwe rady 37 latkowi ktory cale zycie byl sam to odejde z forum

Polecane posty

Gość gość

i zaczne wcielac je w zycie :)

Gość gość
dla ciebie nie ma żadnej rady, jestes stracony

Gość gość
Nawróć się. Poszukaj w swoim sercu relacji z Panem Jesusem a Twoje życie się odmieni 🖐️

Gość gość
jeśli założyłeś temat o tm, że chcesz mieć dzieciaka w wieku 40 lat, a teraz zaliczysz kilka kobiet, to jużci napisałam: rozejrzyj się za dziewczyną (w realu), stwórz udany związek i więcej ci nie będize trzeba.

Gość gość
a w jakim wieku powinna ona byc? :) i gdzie ja poznac?

Gość gość
goovno odejdziesz trollu posrany tak samo jak następny przygłup przemo a rada dla ciebie jest taka: solidna lina i gruba gałąź

Gość gość
tylko zwerzchność nasz Bog wie co jest mądrzejszy od wszystkiego

Gość gość
Zebys mial szanse, to ona powinna byc powyzej 30tki i to grubo. Jesli nie masz doswiadczenia, to mlodsze cie wysmieja i skopia. Starsze beda bardziej wyrozumiale, szczegolnie jesli znajdzesz jakas bardzo samotna, podobna do ciebie.

Gość gość
dlaczego wysmieja i skopia? nie docenia mojego charakteru, ciepla, opiekunczosci, humjoru, inteligencji, milego usmiechu?

Gość gość
odpisz pls

Gość gość
Nie, chyba, że trafisz na kobietę dziwną, zdesperowaną (wbrew powszechnej opinii nie uważam, żeby to było coś dyskredytującego), samotną. Dostałeś rady, całkiem niegłupie. Problem w tym, że pewnie żywisz się na tym forum - wchłaniasz zainteresowanie innych, przez co nie jesteś wystarczająco wygłodniały, żeby iść w realu się pożywić (tj. ruszyć dupę i zagadać do kobiety). Spróbuj randek 5 minutowych (poszukaj w swoim mieście). Fajna rzecz, może pomóc.

Gość gość
Dzieki, to moj ostatni post. Od jutra koniec z forum, czas na randki :)

Gość gość
Młodsze bardziej patrzą na wygląd a ty adonisem nie jesteś.Starsze ustabilizowane patrzą na dorobek typu mieszkanie którego nie masz. Wniosek: masz szansę jedynie na grubą rozwódkę w swoim wieku z dzieckiem🖐️

Gość gość
Wniosek: masz szansę jedynie na grubą rozwódkę w swoim wieku z dzieckiem xxx dawno już debilowi to pisałem, ale mówić do niego to jak rzucanie grochem o ścianę

Gość gość
skoro nawet na forum cię wyśmiewają i metaforycznie kopią chociaż leżysz to myślisz, że na żywo będzie inaczej?

Gość gość
To ja z 21:21 Dlaczego mlodsze cie wysmieja i skopia? Bo maja duzo mozliwosci, bo sa mlode, jeszcze glupie (naprawde kazdy przez to przechodzi jak przez ospe, tzn. jestesmy mlodzi, ale dorosli, wydaje sie ze wszystko wiemy, a starsi wydaja sie dziadowscy i zmurszali, itd.), dlatego mlode dziewczyny nie beda toba zainteresowane. Nawet jesli bardzo cie pociagaja, to masz u nich malenkie szanse, praktycznie zerowe. Po co sie narazac na nieprzyjemności? Ludzie najlepiej dobieraja sie z podobnymi do siebie, tj. z podobnymi doswiadczeniami, stylem zycia, itd. Byles sam, jestes dojrzaly, wiec takiej szkukaj kobiety. Byle ci sie troche podobała. Na twoim miejscu szukalabym kobiety w przedziale 35+, szukajacej kogos na stale (bedzie powaznie podchodzila do sprawy) i raczej mieszkajaca blisko, zeby mozna sie bylo spotykac (jednak net to malo).

Gość gość
Dzieki za rade. Napisalem ze wczoraj byl ostatni post, ale chcialem Ci podziekowac ale rowniez zapytac. Mezczyzni czesto radza mi wlasnie na forum znalezc sobie mlodsza zone, bo z nia jest calkiem inna jakosc zycia. Mam doswiadczenia skromne z kobietami wiec kierujac sie tym tez powinienem miec mlodsza. No i wreszcie, chce miec dwojke dzieci, jak poznam 36 latke to ona raczej nie urodzi mi dwojki dzieci bo musialaby rodzic majac 38 i 39 lat.

Gość gość
Bedziesz starym ojcem. Przy pierwszym dziecku zobaczysz, ze to nie sa przelewki. Na weselu syna bedziesz juz grubo po 60tce, o ile nie przed 70tka. Sorry, ze to mowie, ale spojrz na zycie realnie... Oczywiscie, jesli chcesz, mozesz starac sie o mlodsze, jednak bez doswiadczenia ORAZ bez atutow w postaci duzych pieniedzy i/lub wladzy ,mozesz stracic jeszcze pare lat na... daremne poszukiwania. Ty wybierasz. Ale skoro przez prawie 40lat sie nie udalo, gdy byles piekny i mlody? Umiesz sam powiedziec tak szczerze i realnie dlaczego nie masz nikogo przez tyle lat?

Gość gość
Moja rada to 200zl i roksa

Gość gość
jesteś za stary, żeby mieć dwoje dzieci. Jedno to już będzie zabawa z ogniem bo może być chore (tak, tak, zaawansowany wiek ojca też ma pływ na różnego rodzaju choroby).

Gość gość
czuje sie jak mlody chlopak, dziwnie sie zas czuje gdy mowisz ze jestem za stary na bycie ojcem dwojki dzieci ja nawet nigdy nie mieszkalem z kobieta :( jestem na podobnym etapie jak 23 latek

Gość gość
co o tym myslisz?