Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kobitka91

Brak płodu

Polecane posty

Gość Kobitka91

Witam serdecznie. Mam pytanie do was Kobiety, bardziej mamusie;) byłam u ginekoga bo jakos dzienie się czułam podobnie tak jak w ciąży pierwszej. Oczywiscie najpierw byly 2 testy-negatywne tak jak w ciazy 1( wtedy zrobilam z 6testow wszystkie negatywne ) ale dziwne przeczucie. Miesiaczka (raczej plamienie w. Iazy 1 do 4 miesiaca) bylo ale poszlam. I tu Pani ginekolog mnie zaskoczyła :badając usg do pochwowym powiedziala ze szyjka i macica wyglądają jak w ciąży ale plodu nie widzi. Spytała kiedy ostatni raz z mężem i wyslo ze najmniej byl by to 10tydzień. Czyli serduszko i płód widoczne ale ona nie widzi... mam przyjść za tydzień. Ale ja nie umiem jesc i spac bo wciaz myślę czy jestem w ciąży czy nie... poczytalam o niej i sama wiem ze opinie ma niezbyt nawet 3 kobiety wypowiadaly sie ze 5,7,8tygodnia nie zauważyła i tabletki na wywolanie dawala. Niestey do niej mam najbliżej a nie mam z kim zostawic dziecka , mąż za granica... a ja w stresie! Czy to mozliwe ze niewidziala? Czy ktoras z was tak miala?... a moze to jakaś "choroba"ze uklad kobiecy tak wygląda? Jak myslicie?

Gość gość
Ja nie jestem zacofana i przy każdym badaniu mam męża bo go się nie wstydzę. Wspierał mąż porody bardziej szanują rodzącą bo mamy świadka.

Gość gość
u mnie w 7 tyg nie bylo widac plodu ale okazalo sie ze to ciaza poza maciczna tylko u mnie test wyszedl pozytywnie.

Gość gość
Kobieto ciężko sie ciebie czyta. Kiedy mialas ostatni okres i jak dlugie masz cykle?

Gość Kobietka 91
Dadam że 10m temu był poud cc, jak to powiedziala" siku widzę ze Pani sie chce"

Gość gość
a miesiaczke kiedy mialas bo nie zrozumialam ? masz jakies plamienia? mnie bolala lewa strona brzucha i mialam brazowe plamienia okolo tygodnia

Gość gość
Polecialabym pędem do innego lekarza, dziecko zostaw z tym, z kim zostawiasz jak idziesz bliżej...nie ma inne rady. Ja mie lubię ludzi niekompletnych a już lekarz szczególnie musi być dobry

Gość Kobietka 91
Ostatni okres byl 12 listpada wspolzylam 4 pazdziernika ostatni raz. Tak jak wyżej w 1 ciazy mialam krwawienia do 4 miesiaca ciazy. Cykle 32dniowe

Gość gość
najlepiej zrobic beta hcg bedziesz miala pewnosc czy to ciaza

Gość gość
Niemozliwe zeby test na tym etapie nie pokazal ciazy, zrob bete w labolatarium dla pewnosci. I idz do innego lekarza.

Gość gość
Bym może pozamaciczna ale lekarka powinna to zauważyć W pierwszej ciąży stary geniusz powiedział że to nie ciąża poszłam do innego no i była ciąża tylko już było późno i nie udało się uratować w trzecim miesiącu poronilam są takie ślepe kowale jeszcze

Gość gość
u mnie pozamacicznej lekarz nie widzial w 7 tyg kazal czekac dwa tygodnie bo moze owulacja sie przesunela, dwa dni pozniej wyladowalam w szpitalu z krwotokiem takze teraz od razu bym leciala na bete

Gość gość
Tragiczna ta lekarz :/ Testy negatywne Miesiączka Brak pęcherzyka/ zarodka w macicy A ta cie nakręca

Gość gośćOla
Takich mamy lekarzy w XXI wieku , niestety. Mi np. tak ginekolog prowadził ciążę , że na porodówkę wysłał mnie bez określenia grupy krwi! Jakież było zdziwienie personelu szpitala! No cóż byłam sławna, chociaż wtedy nieżle w****iona na mojego gina...