Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ciąża brak badań

Polecane posty

Gość gość

Witam Jestem w końcówce 38 tygodnia ciąży przeglądając dzisiaj swoj***adania zauważyłam że nie mam zrobionego badania HCV, a badanie na WR i HBs miałam robione tylko na początku ciąży robiłam wszystkie badania jakie zlecił mi lekarz , morfologia krwi była robiona ostatnio w październiku a moczu w listopadzie mam zrobić teraz te badania przed porodem ? jestem już po ostatniej wizycie u lekarza

Gość gość
Jestem w 22 tygodniu i miałam tylko raz mocz cukier i morfologie i jaki H coś tam za który musiałam zapłacić teraz mam 3 stycznia wizytę i nie mi nie zlecił to dla mnie dziwne bo w pierwszej ciąży miałam co miesiąc badania Nie wiem jak u ciebie chcesz coś wiedzieć to zrób morfologie mocz i idź z wynikami do rodzinnego tak dla własnej wiadomości

Gość gość
Hbs i wr tez mialam tylko raz w ciazy. Hcv niestety nie pamietam czy mialam. A pobral ci wymaz na paciorkowca? To bardzo wazne badanie i wlasnie teraz powinnas je zrobic.

Gość gość
ja właśnie też nie rozumiem to moja druga ciąża właśnie przeglądałam badania z poprzedniej i wszystko miałam martwi mnie brak badania hcv które się robi ponoć na początku ciąży mam nadzieje że mnie przyjmą do szpitala

Gość gość
wymaz z pochwy miałam robione na ostatniej wizycie

Gość gość
To było HCV na paciorkowca mi nie dał na nic mi nie dał skierowania bada mnie zawsze dokładnie usg co wizyta ale badania to oszczędza Co corka to mam księgę badań a teraz licho

Gość gość
lecę w poniedziałek na morfologie mam nadzieje że nie urodzę do tego czasu zwłaszcza że krew mam z października a mocz z listopada a dwa dni temu mi czop już odszedł , nie ma to jak chodzić prywatnie do lekarza i mieć takie problemy

Gość gość
bo na paciorkowca daje dopiero pod koniec ciąży , a HCV na początku więc trochę chryja że ich nie mam zrobionych ale trudno

Gość gość
A sama nie moglas zrobic ?