Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy kupujecie jajka w sklepie?jakie jajka wg was są dobrej jaakosci?

Polecane posty

Gość gość

czy ufacie jajkom z biedronki lub innych marketów? to moze byc straszny syf ...gdzie kupie jajka które nie beda smierdzialy chemią jak czesto sie zdarza?

Gość gość
Najlepsze są wiejskie jajka od gospodarza w sklepach niby są te wszystkie bez gmo itp ale takie jajka żeby trafić do sklepu jednak muszę jakaś obróbkę przejść i jakiś proces, najlepiej jak ktoś ma kurki w rodzinie :-)

Gość gość
Najlepsze są wiejskie jajka od gospodarza x do jedzenia tak, do wypieku ciast np to juz niezbyt... rok temu uzywałam takich prosto od baby którą znam i niestety piana z białek cięzko się ubijała, żółtka nie takie jak sklepowe...ogolnie kiepsko, do ciast kupuje tylko sklepowe

Gość gość
Nie mieszkam w Polsce a jajka kupuje w normalnym sklepie. Zazwyczaj kupuje bio ktore pierwsza liczbę na pieczątce maja 0 co oznacza ze sa w wolnego chowu (tak to sie nazywa?) pozdrawiam

Gość gość
Zwykle jajka kupuje od kolegi mojego meza ktory manię na podwórku. Czasem mam od mojej babci-te sa najlepsze. Jednak jesli musze kupic to kupuje na targu a ostatnio w makro były jakies bio.

Gość gość
Jak nie mam dostępu do jajek wiejskich to kupuje bio lub ewentualnie z wolnego wybiegu