Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

gdzie kupić czapkę 20 miesięcznemu dziecku, opadają mi ręce:)

Polecane posty

Gość gość

Doradźcie gdzie kupić dobrą czapkę. Wszystkie albo się ściągają odkrywając czoło i uszy, albo przesuwają się odsłaniając inną część np. tył głowy. Mam zwykłą standardową czapkę. Rozmiar na pewno dobrany dobrze a pomimo wszystkiego cały czas zsuwa się odsłaniając uszy. Dziecko cały czas w biegu i potrzebuję czegoś stabilnego. Mam jedną czapkę na uszy, ale też w sklepie wydawała się w porządku. Na dworze jednak musi być zawiązywana na sznurek, który się rozwiązuje. A nawet jak nie to i tak jakby część na uszy była za mała. Poradźcie jaką kupić czapkę, żeby zasłaniała porządnie uszy, czoło a jednak żeby dziecko coś widziało. Mam jedną czapkę z daszkiem, ale to też pomyłka.

Gość gość
Są takie czapki połączone z szalikiem. Można zawiązać szyję i włożyć pod kurtkę. Ja kupiłam gdzieś w internecie

Gość gość
Czapka musi być z dzianiny, żadne polarki w środku. Zawiazywana pod szyją i zawsze pros na starsze dziecko, teraz kup dla dziecka na trzyletniego. Najlepiej wybierz się na rynek/bazar....no chyba ze metka znaczy więcej niż zdrowie dziecka. No i czapka dzianinowa nie będzie taka modna i slodziutka jak np. Sztruksowa z nausznikami.