Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jestem brzydka i odpychająca, ale zamożna...chyba adoptuje jakiegoś araba

Polecane posty

Gość gość

Mam 31 lat, samotna, praktycznie dziewica, sfrustrowana, raczej nieszczęsliwa...kase mam i to sporo, wlasny domek, poza tym duze mieszkanie kilkanascie minut pieszo od centrym Warszawy... tak sobie mysle, ze moze adoptuje jakiegos obcokrajowca, moze młodego araba, jakiegos mulata, moze fajnego ukraińca , takiego niereligijnego, młodego ktorego jeszcze mozna wychowac, taki syn i kochanek w jednym, ci z południa nie są tak wybredni jak europejczycy a zwłaszcza polacy, nie wybrzydzają ze ktoras ma troche za duzo ciała, czy nie ma cycków jak z rozkładówki... o Polakach mam niestety jak najgorsze zdanie, nie potraficie niczego docenic, bardzo wspolczuje dziewczynom...naiwne piorą gacie, robią kanapki a ci szmaciarze posuwają głupie studentki ze wschodu i kolezanki z pracy

Gość gość
Racja, ja wybieram Włocha lub Afrykańczyka.

Gość gość
ja tez mam kase ale zadnego uja nie chce i wole byc sama adoptuje dziecko dam mu dom i warunki

Gość gość
slepe jestescie?w realnym zyciu wiele niedoskonalych i niezamoznych kobiet jest w miare udanych związkach z normalnie wygladajacymi (facetami) a wy sugerujcie się dalej kafeteria kretynki xD no chyba ze to kolejne prowo

Gość gość
Czy to prawda, że kresowiacy mają duże interesy?

Gość gość
Arabowie i murzyni sa najmniej wybredni, biora kazda ktora jest chetna. Najbardziej wybredna i najbardziej pozadana rasa przez inne rasy jest rasa biala! :D

Gość gość
Największe interesy mają ci z zachodniej Polski. Do tego, mówią nienaganną polszczyzną. Są wierni i postępują uczciwie z kobietami. Przesiedlency, z najstarszych polskich rodów z Polski tuż po wojnie. Jedynie warszawiacy lub z powiatu Mazowsze mogą być na równi z nimi, to jest prawdziwy kraj, zachodnia polska i Warszawa. Poznań, Gorzów, Szczecin, Zielona Góra, Jelenia Góra, Bolesławiec, Żagań, Nowa Sól i inne.

Gość gość
W Warszawie pełno jest deperatek, które wiążą się z Arabem, Murzynem, Hindusem, Azjatą, a oni ci imigranci potrzebują kasy, darmowego seksu, wizy, karty pobytu, paszportu, mieszkania i kobiety która będzie się zajmowała dzieckiem oraz sprawami urzędowymi, bo ciapaci, inteligencją nie grzeszą, ledwo dukają po polsku, jeżeli w ogóle. Krótko mówiąc marny interes, ale interes.

Gość gość
Autorko bez urazy ale serio jestes az tak zdesperowana ze chcesz żeby facet poleciał na Twoja kasę tylko? Przecież wtedy on nie będzie kochał Ciebie ,a Twoje pieniądze i taki związek to tylko ułuda... Nie będziesz nigdy pewna czy jego pożądanie jest prawdziwe czy udawane i czy mu sie podobasz itd. Lepiej poszukaj faceta, ktory Cie pokocha nie dla Twoich pieniędzy, nawet starszego od siebie, ale żeby Cie kochal

Gość gość
To jest smutne.

Gość gość
Bo ja np. z dwojga złego bym wolala być sama niż mieć faceta, ktory by polecial na moje pieniadze ( nie jestem bogata, wiec moj facet napewno na to nie polecial, ale tak pisze gdybym była na Twoim miejscu). Naprawdę niektorym kobietom daleko do miss, ale jakos maja facetow, bedziesz nieszczesliwa jesli zdecycudjesz sie na taki krok, tzn, moze chwilowo bedziesz szczeliwa ale to bedzie pozorne szczescie, pozniej bedziesz sie zastanawiala czy on Ciebie kocha czy Twoja kase, szczegolnie jak sie zakochasz

Gość takijeden666
To jest smutne. xxxxx ale co ?

Gość gość
Jeżeli już taka desperatka się decyduje na taki związek, to nich poszuka równie nieatrakcyjnego buchaja, ale Europejczyka, białego, to ma szanse na dłuższy uczciwy związek, a nie wyrachowany interes. Z całą pewnością nie może być to idiota-dzikus muzułmanin, najlepsi i najbardziej inteligentni są ateiści i agnostycy. Poszukaj sobie Białorusina, Ukraińca, Niemca, kogokolwiek, a nie wyrachowanego afrykanina czy azjatę.

Gość takijeden666
Bez sensu odpisywać autorce. Za dużo głupoty na tym świecie. Autorka niech robi co chce. Jest taka anty do mężczyzn w polsce to już nic nie zmieni. Chyba że to tylko prowo. Do widzenia.

Gość gość
Planowanie grzesznego życia to jest 1 stopień do piekła .

Gość filipek123
Nie musisz szukać Arabusa, ja polak chętnie się z Tobą spotkam, jak zainteresowana to zostaw namiar a się odezwę

Gość gość
Jest pełno samotnych polaków, nie wiąż się z arabem bo będziesz żałować.

Gość gość
Lepiej wydać na takiego niż Polaka.Nie daj tym naszym zarabiać

Gość gość
jak mozna sie prowadzać z takim arabem, przeciez to sa p****y i brudasy, zostaw do siebie kontakt to sie moze odezwie do ciebie jakiś zdesperowany, sexowny polak, który poleci na kase