Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

gośćAgata

Napije sie ktoś ze mną dziś?

Polecane posty

ja mam załamkę i przyznałem racje ze jestem zj****y :( i wolałbym umrzeć pije sam browary teraz

Gość gość
Agata znów pijesz ;(

Ostatni raz piłam w Halloween więc nie tak bardzo znòw :D Dash Rysiu nie ma zj******h ludzi czasem wina brak :)

Gość gość
Agata a poziomki ci stoją?:-)

ale zjebałem i to bardzo chciałem być silny ale nie wytrzymałem i teraz się rozkleiłem :(

Gość gość
gośćAgata jest spoko ;)

Gość gość
Cześć Agata, a co masz? Może Gin z tonikiem? :D Ja nie moge :( biore antybiotyk... Napij się za tych, co nie mogą :)

Gość gość
19.29 Nieprawda,Jest sprzedajna i fałszywa .

19:35 właśnie nie bo Bronisława już dwa dni nie ma. To kot wychodzący ale sie martwie bo noce są mroźne :( ale jestem optymistką i wierzę,że będzie ok P.s.19:33nigdy w życiu siebie ani nic innego nie sprzedałam ;) a chcesz coś kupuć? Fałszu we mnie nie ma raczej zbieram baty za to, że mòwię co myślę :)

Gość gość
To ja. Wylogowałam się, kasując w ustawieniach telefonu zapamietane hasła. Bronek z gigantu pewnie wróci. Wcześniej nie znikał?

Gość gość
To zacznij mowic prawde a nie kłamstwa bo podkładanie swini i rozpowiadanie bzdur tylko po to zeby kogos skompromitować jest nie fer.Lizus pierwsza klasa..a za plecami co innego.

19:47 dałaś rade sie wylogować ;) moja krew :) w marcu Bronka nie było tydzień ale jest niekastrowany haha mam nadxieje,że nikt go nie weźmie :( ginztonikiem masz jakieś imie albo pseudonim? 19:50 sto lat Dash Rysiu uśmiechnij sie

19:55 to chyba nie oi mnie :) jestem ekstremalnie rzadko na tym zacnym forum, pracuje po 12 h. . zresztą po co sie tłumacze :) ignor

nie mam powodów aby się uśmiechnąć już drugi raz straciłem kobiete którą kochałem i to przez wlasne s******lenie i tak bedzie zawsze DOTARŁO to do mnie wkońcu wole zdechnąć

Może jestem cynicznym brutalem, ale "tego kwiatu to pół światu". Miłość to uczucie głupie się zaczyna w głowie, a kończy ...

Gość asiutka   1999
Cześć, ja mogę soku albo herbaty