Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

gośćAgata

Napije sie ktoś ze mną dziś?

Polecane posty

byłem przez ostatnie miesiace debilem na kafe, myslalem ze jak poudaje wygrywa i twardziaka to kafeterianka bedzie zazdrosna, niestety tak sie w to wciągnełem ze przeniosłem to do rl zycia i nawet przed prawdziwą dziewczyną tak się zachowywałem. ale nie jestem wygrywem, jestem przegrywem nawet wiekszym niz kafe prawiczki PS idzie kolejna Łomża

Gość asiutka   1999
No sok

Cześć Asiutka :) soku of course :) wczoraj usnęłam bo byłam padnięta masz już sukienkę na oku? Popieprzony nienważne jak pachnie ważne jak kopie :)

Dash Rysiu ktiś kto ma IQ większe od małpy wie,że te posty były na pokqz żeby Twoja kafeterianka zareagowała niestety myślę że to był podszyw jak te moje za ktòre zbieram hejty :) P.s Asiutka jest nieletnia wiéc sok jest super :)

Gość asiutka   1999
Nie mam. Mam jednak dwie i nie muszę teoretycznie kupować, Nie są długie, do tego spódniczka i też będzie dobrze. Najważniejsze żebym mogła pójść

Wszystko co pisałem niestety wyszło z mojej głowy i tego już nie cofne, szkoda ze ogarnałem sie dopiero po tym co się dzisiaj stało... ale wiem że jestem już zyciowo spalony i nic mnie nie czeka. Miałem 2 z******te szanse które zmarnowałem :( a 3 już nie bedzie nawet nie chce 3 bo nie zasługuje na nią

Gość asiutka   1999
We wtorek pewnie.

Gość gość
Nie mogę się oźnależć

Gość gość
Będziecie udawać pijanych ;)" zdrowie (_)

Dash Rysiu zawsze Polak mądry po szkodzie grunt to nie popełniać starych błędòw Popieprzony tak czy siak Twoje zdrowie psychiczne czy fizyczne wybierz sam Asiutka trzymam kciuki najmocniej jak umiem P.s. widział ktoś Brokeninsie i Katowice? Pozdrawiqam ich serdecznie

Gość asiutka   1999
Dzięki może się uda. Teraz bardzo się pilnuję żeby poprawić oceny i czegoś nie przeskrobać

Gość gość
Broken i Katowice są na randce

Spokojnie Rysiu płacz tu sami swoi Popieprzony wracaj będzie komprom x 2 Asiutka a jaki kolor sukienki? Ja kocham fiolet Katowice miło Cie widzieć

Gość stara oliwa
Fiolety to ja przez chlebek przesączam.

i vice versa :D tylko tam Agacia nie pij za dużo alkohol jest trucizną i niezdrowo jest zatruwać sie związkiem chemicznym. Niestety w temacie bral udzialu nie będę, bo nie odpowiada mi towarzystwo jakiś palantów typu rysiu miłego wieczoru🖐️

Wiem że już nie zasługuje na nikogo i do końca życia będę już sam i lepiej dla dziewczyn jak sie usune w kąt i nikogo wiecej juz nie skrzywdze jak kafeterianki i M

Mi też kiedyś wcięło kotka. Moj były, postawił mi kiedyś ultimatum... Powiedział mi "albo ja, albo kot!" Wybrałam kota... Kotek zginął w niewyjaśnionych okolicznosciach, a byly nie chce isc śladami kota :P Oby Bronek na wiejską nie poszedł :D

Gość asiutka   1999
Mam czarną i siwą