Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

lepiej byc 40 letnia panna czy rozwodka z dzieckiem

Polecane posty

Gość gość
tak.... rodzi się matka ale bzdury!... ja tak jak nie chciałam tak dziecka nie chcę :( zajmuje się nim, bo muszę. źle mi z tym ale nic na to nie mogę poradzić chciałabym żeby mnie to uszczęśliwiało czy rozczulało. przytulam moje dziecko, czytam mu bajki, bawię się z nim ale noc nie czuję w związku z tym, męczy mnie to, nudzi i irytuje :( nie mówię tego nikomu w realnym życiu, bo chyba by mnie ukamienowali :( nie czuje się dobrze jako matka to nigdy nie było dla mnie i zawsze o tym wiedziałam. Jestem głupia że uległam tym społecznym powinnościom żeby nie być inna, żeby mnie palcami nie wytykali :o źle zrobiłam

Gość gość
I super, ze w ogole potrafisz o tym napisac, choc nie dziwie se, ze nie mowisz! Jak mnie wkurza jak caly chor ciotek krzyczy, ze horomony i dupa kieruja kobetami. Natomiast facetai wcale nie penis, tylko wyzsze uczucia i skupienie na pasjach. Luuudzie! Wtedy mi dopiero testosteron buzuje i hormony meskie zaczynaja mna rzadzic rodzac agresje!

Gość gość
Z tymi zmianami w mózgu to prawda. Udowodnione naukowo, można sobie poczytać o tym w necie. Te zmiany mają pomóc w opiece nad dzieckiem.

Gość gość
gość wczoraj 22:22, Ależ Ty masz ciasne pojęcie o kobietach. Widziałeś choć jedną nagą na żywo? Takich właśnie mężczyzn omijamy szerokim łukiem.

Gość gość
Nie ma reguły 40 latka może mieć lepszą rezerwę jajnikowa niż 26 latka. I może urodzić. Za rozwodnice z dzieciakiem to dopiero zużyte ziejące krocza. fe