Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćwyko

Podobno oszukuje samą siebie bo lubię swój mały biust :D

Polecane posty

Gość gośćwyko

Witam wszystkich Mam 20 lat, jestem szczupła, niska, teraz jestem w szkole policealnej, ogólnie jestem lubiana ale jak wiadomo każdy ma "wrogów" i ja też mam mniej lubianych "znajomych". Zdarzyła się następującą sytuacja. Jesteśmy w szatni (ja i 3 dziewczyny które za mną nie przepadają) zaczęły gadać o stanikach, jedna (ta która mnie chyba wręcz nienawidzi) powiedziała: - ty pewnie nie wiesz o co nawet chodzi haha. - no i całe szczescie. Staniki są takie niewygodne a lubię chodzić bez, a skoro ładnie wyglądają to nic nie stoi mi na przeszkodzie. - śmieszna jesteś. Nie oklamuj samej siebie, mały biust to porażka. Jak dziecko wyglądasz. Takie coś właśnie usłyszałam :D i to od dziewczyny która jeszcze komentowała moją wagę bo jak powiedziałam że ważę 50kg to nie uwierzyła i gadała że mam zero krągłości i lepsza już jest jej waga (mamy ten sam wzrost praktycznie tyle że ona zbliża się do 70kg) a tym czasem jakoś mój M nie narzeka, sama też nie uważam że jestem dechą (mam 90-63-95 i myślę że dobrze wyglądam :) )

Gość gość
90cm biuscie to na pewno nie jest maly biust. nedzne provo stuleya

Gość gośćwyko
no jak dla mnie jest w sam raz jednak słyszę że są małe, może tak myślą bo stanika nie noszę? bo była kiedyś taka sytuacja w gronie, żartowaliśmy z samych siebie i kolega do mnie - ty to pewnie stanik wypychasz żeby cyckonosz mógł coś czasem ponosić - no co ty. nie chce mi się męczyć w kagańcu więc zawsze chodzę bez. - tak? to ty jednak takich małych nie masz.

Gość gośćwyko
przecież nawet z moim facetem hiszpańską miłość uprawiamy

Gość gośćwyko
gośćwyko dziś aż nudne te twoje teksty, podszywać się nie umiesz

Gość gość
ssij mego cyca

Gość gośćwyko
następny "mądry " wpis... podszywie badż mężczyzną napisz choć konkretnie : walił mnie w cyce!

Gość gośćwyko
gośćwyko dziś twe życie musi być na prawde nudne, bez znajomych, bez rodziny, bez nikogo skoro nie masz nic innego do roboty jak tylko się podszywać

Gość gość_wyko½
Zmieniam swój nick Od teraz z niego pisze. :)