Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ankafranka

walczyć czy nie

Polecane posty

Witam wsystkich serdecznie! Mam problem. Jakiś czas temu poznałam chłopaka. Jak zaczelismy byc razem był miesiąc po rozstaniu i zapewniał, że jest gotowy na nowy związek. Przeżyliśmy razem super wspaniały miesiąc i po miesiącu doszedł do wniosku, że mimo, że jestem wspaniała, on nie może mnie ranić i nie jest jeszcze gotowy być jednak w związku. Bardzo mnie zranił, ale wiem, że miał wobec mnie szczere intencje. Nie powiedział, że to ostateczny koniec, ale nie ma prawa nawet mi mówic, zeby poczekała na niego. Mimo zranionego serca wiem, że nie znajdę kogoś, kto tak bardzo będzie się o mnie troszczył i dbał jak on. Widzę, że nie chce mnie zranić i się pogubił w życiu. Walczyć? Odezwać się do niego po Nowym Roku, żeby spotkać się pogadać, czasem się zobaczyć? Wiecie, być przy nim aż się ogarnie?

Gość gość
odpuść, żeby po czasie żałować że nie spróbowałaś pozbawiając sama siebie szansy

Gość gość
jak Ci zalezy, to powalcz. Chociaż mnie chłopak poznal po 2 miesiącach od rozstania i nie potrzebował czasu, ale to on zerwalm. Na pewno nie zaszkodzi byc w pobliżu, by Cie lepiej poznał itd. Jakby Cie miało to ranic, to się zawsze przecież możesz wycofać :)

Gość gość
Daj narazie na wstrzymanie. Jak będzie chciał i będzie gotowy to sam odezwie się. Ja postawię się z drugiej strony. Czy walczyć o ex, który zostawił mnie kilka miesięcy temu i od razu związał się z inną? Dodam, że już zdążył się zaręczyć. Ale ja go nadal kocham i nie wyobrażam sobie życia bez niego.