Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

SCHIZOFRENIaaaaa

Polecane posty

Gość gość

Siedze i mysle co mam zrobic. Moj chlopak ma schizofrenie. Jest mi smutno i ciezko bo ... Mieszkam z chlopakiem u jego rodziny ale oni nas nie rozumieja z czego powstaja ciagle klotnie.Moj chlopak leczyl sie od najmlodszych lat(ok.12). Mial powazna nerwice a przez to zrodzila sie schizofrenia. Rodzice go nie wspierali, wrecz przeciwnie byl wysmiewany przez nich i obrazany. Jestesmy ponad rok ze soba i dopiero niedawno odwazyl mi sie o tym wszystkim powiedziec. Nikt nie rozumie jego stanu ! Naprawde mial bardzo ciezkie zycie..teraz ma 26 lat(ja 22) i choroba caly czas sie utrzymuje...Jestem przy nim bo nie wyobrazam sobie go zostawic..

Gość gość
No ale leczy się, tak? To w czym problem?

Gość gość
Wejdź na youtub na kanał: Dotyk Boga Tam w zakładce Playlisty jest playlista pt. Gdzie dwóch lub trzech i wpiszcie tam w komentarze prośbę o modlitwę za niego i za Was i za miłość w rodzinie ta ekipa modli się na wizji i mają słowa poznania i ludzie potwierdzają uzdrowienia

Gość gość
Są też Msze św. o uzdrowienie na stronce http://odnowa.jezuici.pl/ są on-line transmitowane Msze św z modlitwą o uzdrowienie w ostatni poniedziałek i ostatnią niedzielę miesiąca o godz. 17 - 18 w tym czasie linki są tej stronce aktywne

Gość gość
Możesz osobiście moodlić się o jego uzdrowienie na roozanncu Nawiążcie osobistą relację z Pane Jesusem - mówcie do niego jak do przyjaciela o wszystkich swoich potrzebach i sprawach i radościach i moodlcie się i wierxzcie. Pan uzdrawia !!! Chwała Panu :)

Gość gość
nie, nie leczy sie bo nie mamy pieniedzy

Gość gość
To powodzenia :o