Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

pieprzone pisowce

Polecane posty

Gość gość

Budżet 2017. "500 plus finansowane z deficytu. Dzieci dorosną i będą spłacać długi"

Gość gość
tak, będa spłacać, chyba ta patologia którym dają 500+, ja pierdolę, spierdalam z tego złodziejskiego kraju

Gość gość
Proponuje kazdej osobie ktorej sie nie podoba dzialalnosc PiSu nie korzystac z 500+ Pokazcie klase :-) :-) :-) W przeciwnym razie to hipokryzja.

Gość gość
ja nie pobieram bo według cholernych pisowców jestem za bogata bo mam 810 zł na osobę wynajmując mieszkanie, i się modlę o to aby szlag trafił tych pisowców

Gość gość
Zgadzam się z poprzednią wypowiedzią. Nie podoba sie, nie bierzcie 500 +. Hahaha. Juz to widzę :) a PiS co niby złego robi ? Po tym jak kwiczą oderwani od koryta widać, że nasze biedne Państwo ma jeszcze wiele do zaoferowania co moznaby rozkraść. Nie jestem wyborcą pisu, ale podoba mi się powrót do 8 klasowej podstawówki, możliwość pozostawienia 6 latka w przedszkolu/zerówce, powrót do poprzedniego wieku emerytalnego i pomysł 25%podatku obejmującego wszystkie daniny, a wynagrodzenia liczonego od jego rzeczywistego kosztu , ktory ponosi pracodawca. To, ze nie ma zabierania dzieci z powodu biedy rodziców i sprzedawania ich rodzinom zastępczym. To, ze nie jesteśmy podnóżkiem UE. Dla mnie główne zarzuty wobec tego rzadu to to, ze jeszcze nie wsadzili za kratki złodziejstwa z poprzedniej ekipy, ze liżą tyłki ukrom i wysługują sie Izraelowi. Ale przedterminowe wybory z powodu chęci ukrócenia wałęsanie sie dziennikarzy po sejmie? Żenujący powód rzekomo spontanicznych ****awek. A najbardziej podoba mi sie frustracja lisa, Sikorskiego, Michnika-szechtera i padaczka jego wybiórczej. Pozdrowienia dla myślących :)

Gość gośćlaura
Ale niech mi tu ktos madry wytlumaczy,socjal w innych krajach jest na dzieci,rodziny z dziecmi,bo cos slyszalam i nie ma raczej w tym nic dziwnego zadnych oburzen ani zgorszenia z tego powodu

Gość gość
tylko, że kuźwa w innych krajach oprócz socjalu osoby pracujące mają godne wynagrodzenia, a nie tak jak u nas 1200 zł,

Gość gość
a dlaczego mam nie pobierać ??? pracuję i ja i mąż, mamy dobrą sytuację życiową dzięki naszej PRACY ! płacimy podatki. A 500+ powinno być właśnie od pracy uzależnione, bo najwięcej korzysta na tym patologia, która ma i po 8 dzieci w rodzinie, a kasa idzie na wódę, a nie na dzieciaki. takie rozdawnictwo zemści się prędzej czy później. Skalpują przedsiębiorców z każdej juz strony ! zabijają owce, a nie ją strzygą, tylko żeby mieć na to idiotyczne 500+. Zrobili coś więcej ? rozwalili TK, rozwalają edukację, zabrali wolną kwotę, chcą zabrać renty dla wdów, zabrali opiekę okołoporodową, chcą zamknąć 1/3 szpitali i ograniczyć ilość aptek ( co 500 metrów i tylko prowadzona przez farmaceutę) w imię... dobra pacjentów, choć chyba wiadomo, że im mniejsza konkurencja tym ceny będą wyższe. Wiec będę brała te 500+ bo na wódę ich nie wydam, a np na przedszkole. A od tej dobrej pisowskiej zmiany rzygać mi się chce !

Gość gość
bo w innych krajach osoby pracujące żyją jak ludzie, masz ile polek wyjechało niemcom tyłki podcierać, i tam niemców emerytów stać na wynajęcie opiekunki ,a a u nas weż sobie kuźwa za 100-1400 zł emerytury wynajmij opiekunkę. TAKŻE CHUJ Z TAKIM KRAJEM JAN NAS. Tu żyje tylko szmata, złodziej, patologia.

Gość gość
Mnie najbardziej cieszy , że w końcu zniknie gimnazjum. I będzie tak jak kiedyś.

Gość gość
W kwesti gimnazjum nie będzie tak jak kiedyś, bo i dzieciaki są już inne i różnicy nie zrobi w tym wypadku przywrócenie 8lat podstawówki. Głupie p********ie. Poza tym nie ma nic za darmo, nasze dzieci będą spłacać ten dług jaki rośnie z każdą minutą.

Gość gość
Wolę długi, które idą na 500 plus i korzystają z nich w wielu przypadkach ubogie rodziny, którym dzięki temu podniósł się standard życia, niż długi, które szły na zegarki, osmiorniczki i salony dla wybrańców

Gość Anglik Aron
A jak kradniecie Polaki naszej królowej zasiłki na dzieci siedzące bez opieki w Polsce to niby jest ok.?

Gość gość
Tak ubogie i potrzebujące już widzę tą pstologię która ,,korzysta"

Gość gość
Zastanowcie sie powcy, kodowcy i inni tego pokroju idioci, przeciwko czemu wy w ogole protestujecie, macie problem z 500+, ale jw zauważono kazdy tylko garnie do siebie pieniążki, nie unosi się honorem, siejecie tylko niepotrzebny zamęt, w imię czego? W imię tych którzy zostali oderwani od koryta i cały czas nie mogą się z tym pogodzić, dziwię się że znaleźli jakieś poparcie, debili którzy stają za nimi murem, buntują was, a wy jeszcze im przyklaskujecie. Może pozwólcie się wykazać nowej władzy, zostali wybrani w DEMOKRATYCZNYCH wyborach, skończy się ich kadencja, każdy będzie mógł ponownie zagłosować, nie wiem co będzie za tę para lat, ale na dzień dzisiejszy mój głos ponownie oddałabym na pis.

Gość KRUCAFUKS
Nawet tu na kafe słychać ja POpier/dolo/ne KODziaze kwiczą 500+ wam nie pasuje to nie brać dług rośnie? Ja wole zeby rósł bo biedne dzieci mają lepiej niż żeby burżuazja z POpie/rdol/onej parti jeb/ane lewaki za nie pałace sobie stawiało tak was to boli że dzieci mają lepiej TO WYP/IER/DALAC Z POLSKI JEB/ANE ŚWINIE!!!!!

Gość gość
Kodziarze, to pasożyty.

Gość gość
Miłosierny elektorat PiS Hahaha. Do kościoła idźcie i na tace rydzykowi lepiej dajcie

Gość gość
Wolę ośmiorniczki niż miliony które pisuary dały rydzykowi

Gość gość
Kodziarze, peowcy, nowoczesna chcą sobie stworzyć polski raj na ziemi, oczywiście na garbach, biednych Polaków, niewolników!!! Wara od PiSu!!!

Gość gość
Acha i co jeszcze?

Gość gość
Oddawać 500+ z powrotem do budżetu !!! Te pieniądze nie są dla waszych bachorów tylko dla biednych muzułmanów z Syrii, których wkrótce będą tu miliony czy tego chcecie czy nie! Niech żyje demokracja i konstytucja!

Gość gość
Krótkowzroczne pisowskie lemingi. Dzieci mają lepiej? Nie wszystkie. A dzieci dorastają. I jak dorosną,to będą musiały oddać. Czy pobierały, czy też nie, będą musiały oddać. Wow, pokażcie klasę, nie pobierajcie 500+. Weźcie się porządnie jeb/nij/cie w łeb. Człowiek pracujący od każdego zarobionego tysiąca miesięcznie, płaci 1000 zł rocznie na nfz, a musi korzystać z opieki prywatnej, na którą go często nie stać. Jeśli pracuje to dlaczego ma nie pobierać? Żeby patola śmiała mu się w twarz? Wieczne wasze teksty o kwiczących świniach są żałosne. Poczekajcie, jak pis wyrzuci dziennikarzy w sejmu, zmieni konstytucję, to jak zacznie kraść to się nie opamiętamy. Zabierze 500+, a emeryturę zobaczymy jak świnia niebo, albo w wieku 70 lat. Ogłosi Polskę królestwem i dowali każdemu, kto posiada kawałek ziemi taką daninę, że każdy w skarpetkach pójdzie. Przecież cała ziemia będzie w rękach króla. Więc nikt nie będzie mieszkał na swoim. Weźcie poobciągajcie tym starym komuchom, może przejrzycie na oczy.

Gość gość
pieprzony rząd, płaci za pieprzenie sie i rozmnażanie a nie za pracę, oby ich tych cholernych pisowców za tą niesprawiedliwość Bozia i to porządnie pokarała

Gość gość
Dopuście złodziei z POchwy to już wszystko ukradną a te dzieci będą wyskrobane

Gość gość
Lepiej wyskrobane niż kupione za 4000

Gość gość
to na wuj na jakikolwiek rząd, źle było jak była komuna, wtedy nie dawali za pieprzenie się, te cholerne solidaruchy z lat 80 na czele z górnikami ze śląska, by ich wuj trafił, źle małpom było, bolek napieprzył 8 dzieci i szedł "walczyć" ( sprzedawać kraj), bo jakby teraz dostał 500+ na pewno ni wuja by nie wysadził gęby za drzwi

Gość gość
gość dziś Dopuście złodziei z POchwy to już wszystko ukradną a te dzieci będą wyskrobane x Kolejna idiotka. Taa, pod przymusem wszystkie kobiety będą skrobane, jak w Chinach. Poczekaj trochę, nie będziesz mieć żadnego info z sejmu, to się przekonasz, kto jest złodziejem. Już cię okradli z opieki okołoporodowej.

Gość gość
gość dziś Przecież wracamy do komuny, a akcje z bolkiem i solidarnością pójdą w zapomnienie, bo zmienią podstawę programową z historii.

Gość gość
PRAWDA O KOD: - Jak za PO i PSL strzelano do górników ! - Nie protestowali. - Kiedy podnoszono wiek emerytalny - Nie protestowali ! - Kiedy ukradziono im dziesiątki milionów pod okiem władzy z AmberGold - Nie protestowali ! - Kiedy ukradziono 150 miliardów z OFE - Nie protestowali ! - Kiedy usłyszeli na taśmach prawdę o swoim państwie - Nie protestowali ! - Kiedy ceny ropy spadały a władza wprowadziła nowy podatek paliwowy - Nie protestowali PROTESTUJĄ natomiast przeciw władzy wybranej w demokratycznych wyborach i w obronie trybunału który nie stał w obronie obywateli kiedy rząd PO-PSL dokonywał ww. absurdów