Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Prosze pomozcie,czy jak facet w żartach nazywa kobiete brzydką

Polecane posty

Gość gość

to wcale nie zartuje? Kolega kazal mi pokazac zdjęcie mojego faceta i wtedy powie mi czy "pasujemy do siebie" Jak tak mozna mowic kobiecie? Kolezance? Zaczynam myslec ze jestem niezaladna, zenie zasluguje na zadnego faceta, a ten co ze mna jest tp z braku laku...

Gość gość
Z wami kobietami to najlepiej w ogóle nie rozmawiać, bo wystarczy jedno jakieś słowo, abyście sobie zaczęły dopowiadać całą resztę.

Gość gość
nie jestem piekna, z tych mocno pieknych

Gość gość
cham i prostaknie zartuje

Gość gość
Takie żarty niech sobie w kieszeń schowa. Powiedz mu w zartach , że też nie jest za piękny.

Gość gość
To przede wszystkim o nim źle świadczy, ze jest chamski

Gość gość
Czyli jest taka szansa,ze jestem "niezaładna" i powinnam miec tez niezaladnego faceta?

Gość gość
I jak ja mam sie z tym czuć teraz:(:( bez kobiecosci....czuje sie okropnie, nic mi tak nie powiedzial wczesniej;(

Gość gość
a czy masz córko głód Eucharystii? czy przygotowujesz sie juz na wizytę duszpasterską? czy jesteś gotowa jeśliby Pan Bóg wezwał Cię niespodziewanie na wizytę do Niego? czy przyjmiesz dziś Ciało Chrystusa? czy jesteś pogodzona ze wszystkimi? czy w sposób prawidłowy odprawiasz Sakrament Pokuty? czy wiesz, że na niego składa się nie tylko rachunek sumienia, spowiedź, ale także szczery żal za grzechy, odprawienie pokuty, ale i zadośćuczynienie? dlaczego zajmują wasze umysły sprawy tak nieistotne podług naszego przyszłego życia wiecznego? to są właśnie podszepty szatana córko!

Gość gość
:( wstyd mi go teraz widywac, nie chce by na mnie patrzył On twierdzi,ze "tylko zartowal" i ze "wymyslam i marudze"

Gość gość
Co za kretyn, a on taki boski Adonis?

Gość gość
wlasnie nie, podsylal mi swoje nagie zdj na ktorych powiekszał photoshopem swojego fifroka i wór. no i ma niemodna fryzure tam na dole

Gość gość
czy ktoras miala podobnie

Gość gość
nigdy nie zdarzyło mi sie cos takiego. szok

Gość gość
To twoje samopoczucie zależy od jakiegoś debila ?

Gość prawikzewsi
Jeśli by się okazało że naprawdę jesteś brzydka to co zrobisz? Wszyscy nie mogą być ładni a ci brzydcy też jakoś żyją.

Gość gość
dziewczyno idz lecz swoje kompleksy u specjalisty, bo jestes gotowa zrobic ze swojego zycia pieklo :O masz faceta, ale liczysz sie z opinia jakiegos kolegi? ja prdl, zbierz swoja godnosc z podlogi i maszeruj do psychologa zanim swoja wartosc bedziesz opierac o glos kasjerki w markecie czy spojrzeniu przechodnia na ulicy :O

Gość gość
a mnie sie zdarzylo:( jak przyjrzal mi sie zbliska:( maskara, co za upokorzenie:( mialam slabszy dzien, slabsza cere, podczas okresu nie ukladają mi sie wlosy, mam cienie pod oczami ale to nie powod by tak wbijac szpile:(

Gość gość
powiedzial chamsko prawde,ale chamsko....

Gość gość
jak mozna tak powiedziec kobiecie i jeszcze oceniac atrakcyjnosc faceta ,ktory do niej pasuje??????

Gość gość
Żart ma to do siebie, że jak sama nazwa wskazuje jest ŻARTEM... ale jak widać kobiety kompletnie nie potrafią się śmiać same z siebie, a to świadczy o bardzo poważnym upośledzeniu umysłowym.

Gość gość
Do wpisu powyzej? Jak rozumiesz ten zart? jak mialam odpowiedziec? byl miedzy nami flirt;( Wiedzial,ze to mile,ze mu sie podobalam a teraz nagle tak mnie nazywa? jak mialam zareagowac?

Gość gość
Chamstwo nie jest żartem.

Gość gość
Nie chamstwo tylko być może ironia, a że kobiety są próżne i przewrażliwione na swoim punkcie to takie tego efekty.