Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

szukam dziewczyny

Polecane posty

Gość gość

witam poszukuje dziewczyny w wieku 17-25 lat do stałego związku jestem młodym miłym chłopakiem w wieku 20 lat. Z zawodu jestem mechanikiem samochodowym w 2017 r będę zaczynał nową prace jako kierowca w międzynarodówce tak że z kasą nie będzie żle poszukuje dziewczyny tylko z okolic rawicz/gostyń wlkp. chętne prosze o kontakt sms 607184397

Gość gość
Chcesz ją kupić, czy tylko reklamujesz usługi warsztatowe :P ?

Gość gość
Taki mlody i juz desperat ??!

Gość gość
Widocznie skutecznie odstrasza wszystkie dziewczyny w realnym życiu :P.

Gość gość
Nie jestem z uwagi na młody wiek Autora zainteresowana, ale nie naskakujcie na niego! Dziś nie jest tak łatwo poznać kogoś miłego i wartościowego. Panie Autorze- życzę powodzenia i pozdrawiam.

Gość gość
Już widzę znalezienie w necie miłej i wartościowej SAMOTNEJ kobiety :P

Gość gość
gość dziś Już widzę znalezienie w necie miłej i wartościowej SAMOTNEJ kobiety jezyk.gif xxx Cuda czasem się zdarzają- OTO JESTEM :):):)

Gość gość
gość dziś To tylko Twoja, subiektywna opinia :P. x Jak ktoś jest interesujący i wartościowy, to nie musi szukać znajomości przez internet. x Masz po prostu jakieś "wady ukryte" :P. x A tak poważnie, to miłego popołudnia Ci życzę :).

Gość gość
Odpowiedzi kafeterianek to już na pamięć znam :D

Gość gość
gość dziś - to nie moja subiektywna opinia a opinia wieku osób ( w tym faceta, z którym własnie z jego winy się rozstaję). X Czasem ktoś pracuje w zamkniętym środowisku zawodowym i w dzisiejszych czasach NIE MA INNEJ RADY jak "wirtualny facet". X Moją wadą "ukrytą" jest to, ze przyciągam niewłaściwych facetów. X Ja Tobie też a nawet udanego przyszłego tygodnia, bo święta za pasem :):):)

Gość gość
gość dziś Straszny jest los nauczycielek :P. Czym podpadł Ci ten ostatni facet ? Rozrzucał skarpetki :D, czy nie opuszczał deski w WC :D ?

Gość gość
gość dziś Czyżby gość powiedział Ci: "Jesteś cudowną kobietą, ale ja nie jestem Ciebie godny." Też tak mówię, gdy nie chcę komuś zrobić przykrości :D.

Gość gość
gość dziś -nie jestem z zawodu nauczycielką (broń mnie Panie Boże przed uczeniem cudzych dzieci!). X Brak stanowczości i brak decyzyjności w najprostszych życiowych sprawach. X 14.47- powiedział mi: "wiem, że to moja wina- sam wszystko sp.....yłem". Nie to nie była zdrada ale nie sprawdził się w tej znajomości po prostu. Niedojrzały emocjonalnie człowiek- takie duże Dziecko Specjalnej Troski. Miałam dość.

Gość gość
gość dziś Też jestem "dużym dzieckiem", jak każdy prawdziwy mężczyzna :D. Trochę asertywności posiadam, więc własne decyzje wyartykułować i wyegzekwować czasami potrafię :). Niepokoisz mnie jednak opisem jego "winy". Prawdę mówiąc, to wygląda na czepianie się faceta, za to, że nie udało Ci się przerobić go na podobieństwo Twoich marzeń i oczekiwań.

Gość gość
gość dziś - zacytowałam jedynie jego słowa. Nikogo ( a zwłaszcza jego!) nie starałam się przerobić na siłę. Oczekiwałam, że będzie zachowywał się jak "normalny facet". A moje marzenia i oczekiwania ( a mam już swoje lata ) nie odbiegają od standardowych i tak już bardzo"obniżyłam poprzeczkę" niestety. P.S. Czy Ty ze mną dyskutujesz, flirtujesz czy próbujesz poderwać :)?

Gość gość
gość dziś - zacytowałam jedynie jego słowa. Nikogo ( a zwłaszcza jego!) nie starałam się przerobić na siłę. Oczekiwałam, że będzie zachowywał się jak "normalny facet". A moje marzenia i oczekiwania ( a mam już swoje lata ) nie odbiegają od standardowych i tak już bardzo"obniżyłam poprzeczkę" niestety. P.S. Czy Ty ze mną dyskutujesz, flirtujesz czy próbujesz poderwać :)?

Gość gość
gość dziś A na którą z tych trzech opcji masz ochotę :) ? x Niedługo będę musiał stracić się na kilka godzin, ale chętnie porozmawiam dalej.

Gość gość
gość dziś Chcę spędzić z Tobą resztę życia,jesteś mi przeznaczona :)

Gość gość
Widzę, że odezwał się autor tematu :P.

Gość gość
W takim razie to tylko jakiś przygłupi podszywacz :P.

Gość gość
gość dziś - nie wiem czy jest Was DWÓCH. Porozmawiać zawsze można choć nie jestem jeszcze gotowa na zawieranie nowych znajomości. X Co do "przeznaczenia"- każdy z nas ma coś tam przeznaczone a mnie raczej pisana jest "samotność w sosie własnym". Nie ufam już facetom. P.S. Porozmawiać zawsze można. Czasem tu zaglądam a na maile nie mam czasu. Jeśli masz ochotę- pisz tutaj a jak się pojawię- zawsze odpiszę. Pozdrawiam i nie zatrzymuję bo pewnie obowiązki wzywają :).

Gość gość
gość dziś Schizofrenii nie mam :). To tylko podszyw wtrącił się do rozmowy o 15:12 (drugi post). Chcę skorzystać z promocji żarełka, które uwielbiam, a która trwa do dzisiaj :). Dlatego zaraz wsiadam w auto i jadę na zakupy. Potem załatwię jeszcze kilka spraw. Zaznaczę sobie ten temat i odezwę się tutaj koło 19. Jeżeli będziesz miła ochotę porozmawiać, to będzie mi miło :). Ciepłego wieczoru Ci życzę :).

Gość gość
gość dziś - proszę bardzo. Porozmawiać zawsze można. Pozdrawiam.

Gość gość
gość dziś Co słychać u reprezentantki sfeminizowanego zawodu :) ?

Gość gość
gość dziś - nic nowego, A tak a propos- w moim zawodzie pracuje też sporo mężczyzn. A jak udały się zakupy?

Gość gość
Całkiem dobrze :). Trafiłem też moje ulubione mandarynki, w bardzo dobrej cenie. Jakiś kilogram już zdążyłem pochłonąć :D. Zdradzisz coś więcej w temacie tego zawodu? Jeżeli pracują w nim mężczyźni, to dlaczego akurat Wasz zespół jest tak sfeminizowany ?

Gość gość
Niczego tu nie zdradzę. Miły kolego z Kafeterii- jeśli nie jest to dla Ciebie problemem- napisz w jakim jesteś wieku (wybacz ale kobiet nie pyta się o wiek) i z której części Polski pochodzisz (może być tylko województwo). Może porozmawiamy wtedy dłużej,,,a może nie :):):). Mój zawód pozostawmy na boku.

Gość gość
Tajemnicza aż do bólu. Po czterdziestce. Oberschlesien :D.

Gość gość
gość dziś - no niestety taka ze mnie Pani Tajemnicza... Po czterdziestce może być. A jesteś żonaty? Ja nie mam męża i dzieci.