Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dominiczka z cukrów

Zostawiłam go, bo jest za niski

Polecane posty

Gość Dominiczka z cukrów

Wiem, że zaraz wylejecie na mnie wiadro pomyj, ale muszę się wygadać. Rok temu poznałam super faceta - przystojny, inteligentny, z dobrą pracą, ale niestety niższy ode mnie 5 cm. Wtedy nie zwracałam na to uwagi, zakochałam się w nim i miałam klapki na oczach. Zostaliśmy parą, zamieszkaliśmy razem, seks z nim był cudowny, ale po kilku miesiącach coraz bardziej przeszkadzał mi jego wzrost. Nie mogliśmy nigdzie razem wyjść, bo ciągle widziałam prześmiewcze spojrzenia, nie mogłam ubrać butów na obcasie, bo wyglądaliśmy jak matka z synem. Do tego on zaczął być bardzo zazdrosny i zaborczy, ale to moja wina bo ciągle podobali mi się wysocy i kilka razy on to zauważył. Rozstaliśmy się bo ciężko było tak dalej żyć, a on do teraz do mnie wydzwania. Przeprasza za swoje zaborcze zachowanie, nie wie, że rozstaliśmy się głównie z powodu jego wzrostu (ja zaproponowałam rozstanie). Co mam teraz zrobić? Powiedzieć mu prawdę mimo, że go to zaboli czy przeczekać aż da mi spokój?

Gość gość
a ja bo za dużo pił! :P

Gość gość
5 cm to jest nic. Wiele kobiet w ogóle się tym nie przejmuje, jak ma fajnego faceta. Sorry, ale jesteś strasznie płytka, dobrze, że nie jesteś już z tym chłopakiem, szkoda byłoby go dla ciebie.

Gość gość
Facet zaczyna sie od 180 cm

Gość gośćut
dobrze że go zostawiłaś, jeśli teraz na początku Ci to przeszkadzało za kilka lat przeszkadzałoby jeszcze bardziej... wygląd ma znaczenie.. dla większości kobiet... Skarbie

Gość gość
Ja też ja olałem bo była za wysoka i chodziła jak kaczka:D

Gość gość
Ile masz wzrostu

Gość gość
jak się zakochalas i rzucilas bo niski to zdradzilas siebie i jesteś tchórzem,jakbys nie gustowala w niskich od wejścia to ok

Gość gość
Nie wyobrażam sobie mieć faceta niższego ode mnie.

Gość gość
Ja nie wyobrażam sobie za to mieć dziewczyny wyższej ode mnie. Zdarzyło mi się już że jedna taka się we mnie zakochała, ale od razu dałem jej do zrozumienia że nic z tego nie będzie. Nie potrzebna mi taka tyczka :D

Nie ma co sie oszukiwac,wyglad tez jest wazny.Dla mnie tez wzrost ma znaczenie,facet musi miec min185 cm..i szerokie ramionka.Poprostu tak mam i takiego znalazlam :)a faceci tez maja swoje wymagania : dlugie nogi czy duze piersi...

Gość gość
Powiedzieć uczciwie kulturalnie prawdę. Zaboli go to, ale dajesz szansę mu na znalezienie wartościowszej od Ciebie dziewczyny i odkochania się w Tobie (nawet może Ciebie znienawidzić, ale to jest uczciwe wobec niego). Ale powiem Ci tylko jedno, że jeśli faktycznie było Ci z nim tak dobrze to jest duża szansa, że za jakiś czas będziesz bardzo żałowała swojej decyzji. Odkryjesz, że zdanie otoczenia się nie liczy, oni zawsze będą mieli coś przeciw, liczy się, aby dobrze przeżyć życie w zgodzie ze sobą.

Gość gość
Nie mów mu tego, to jakby tobie powiedział ze kończy bo masz małe cycki. Poza tym byłaś z nim i to przeczy temu ze to jest przeszkoda. Powiedz zeby znalazł sobie inna głupia która bedzie szczęśliwa ze z nim jest bo ty na pewno już nie bedziesz. Nawykrzykuj , powiedz ze masz kogoś na oku ze to koniec bo cała jego osoba cię drażni-:) chodzi o to aby sie na ciebie wkurzył a nie zeby sie pochlastał -:)