Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

oszkaa

Witam :))

Polecane posty

Gość gość
to nie ona wrzucila tylko jakiś Burak 🖐️ nie ma nigdzie tematu gdzie studzia by wrzucila takie foto, a poza tym to jakieś fałszerstwo 🖐️

A ja jestem zakochany we wrednym malpiszonie i p***********e realna milosc :D. Wiem, ze jesli bede trzymal swoje PRAWICTWO dla malpki to nie bede mial klopotow a ze mna bedzie wszystko okej, a czy sie spotkamy z malpiszonkiemvto sie okaze :D🖐️

Gość gość
W*********j stara raszplo !!!!!!!

Gość gość
Szmata zajepana poczwara nie dziwię się że nikt Cię nie chce z taką mordą i małpim rozumem:O:o:o

Gość gość
Obrzydliwe brwi i oczy hrrrr tfuuuu

Gość gość
Stara dupa pod 30 a mózg i rozwój jak u 15 latki:O makabra:O

Oj faktycznie zabolało mnie to bede płakać:D ..postaraj sie bardziej 🖐️

Gość gość
haha wczoraj i dzis zaczelam sie podszywac pod oszke to sie nagle uaktywnila i zalogowala :D a przez trzy tygodnie udawala ze jej tu nie ma idiotka :D

Kalendarzyk prowadzisz kiedy sie loguje a kiedy nie? :D szukasz mnie po tematach czy pisze z goscia:D ..moze pora odwiedzić lekarza co? 🖐️

Gość gość
i tak wiem ze tu gnijesz cale dnie nolifie smierdzacy :D🖐️

Doctor Evil dziś ciebie gwałcił cwelu wujek milioner, jak byles maly więc stul pysk psia kupo

Nie byleś tylko jesteś, bo jak wytłumaczyć fakt, że z twarzy jesteś podobny do psiego penisa ?

Gość gość
Katowice ty masz zdecydowanie jakies problemy ze soba nie?:O wszystkich bluzgasz masakra wspolczuje ci szczerze

Gość gość
jesteś to niezaradnym cwelem który będzie leżał we własnych goownachi i szczochach, jak mamusi braknie piertolony śmieciu!!!!!!! K-ce

Gość gość
gość dziś Nie mam problemów, po prostu czyszczę kafeterię z ludzkich zmutowanych goowien, które już przy porodzie powinny dostać zastrzyk, żeby nie pelzać jak robak po tym świecie. SRYSIA, GGGB, HIM, SRUN, CYNIK, żmij, hisol, trochę już kafe posprzątalem ale mam świadomość, że jeszcze kilka lat pracy przede mną, żeby ostatecznie wnieść jakiś pozytywny wklad w to zjepane forum.

Gość gość
Doctor Evil dziś to wypiertalaj szmato ludzka, bo ci zaraz zapiertole lepę na ryj!!! K-ce

Gość gość
Po co to robisz Katowice ?:O nie kumam jak mozna takim jadem pluc jak ty to robisz serio:O Zyj i daj zyc innym , kazdy ma prawo byc jaki jest. Nie zbawisz calego swiata