Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KRUCAFUKS

Czy to przypadek M.Kijowski

Polecane posty

Gość gość
14.24 Ty może lepiej gadaj zamiast pisać. Bo to straszne jest patrzeć jak takie matoły wypisują takie brednie. Bo każdy uczy się języka ojczystego co najmniej 10 lat chyba powinien pisać poprawnie. A to, co sobą reprezentujesz pisząc jak widzimy, woła o pomstę do nieba :( WSTYD!!!!

Gość gość
A ja i tak jestem za PiS!

Gość gość
Nieznoszę Maciarewicza, Pawłowicz, Piotrowicza, Mazurek, a ten uśmiech Kaczyńskiego uciakającego przed demonstracją daje dużo do myślenia. Nie jestem za PiS

Gość zaKODyminoy
uciekając? :D

Gość gość
Gościu z 14.08 Jak łatwo popełniasz kalki tworzone przez zwolenników poprzedniej koalicji-PO-PSL o tym, jakoby poprzedni rząd nie złamał konstytucji. Złamał drogi gościu. 48 razy. 48 uchwał, mimo że Trybunał wydał opinię o ich niezgodności z Konstytucją, rząd wprowadził w życie. Trybunał bardzo długo był w miarę apolityczny, do momentu gdy tamta ekipa zaczęła przeczuwać swoją przegraną. Z jakichś powodów, najpewniej takich, że Preses TK pan Rzepliński , miał już schyłek kadencji i kolokwialnie powiem, miał już"wywalone", zdecydował się on na upolitycznienie Trybunału. Zaczął to wspólnie z Platformą , w czerwcu 2015. Dziś przedstawiany jako obrońca tej instytucji, faktycznie jego największy niszczyciel .