Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy ktoras mam wyprawiala urodziny dziekcu na basenach

Polecane posty

Gość gość

j,w Co mysliscie o takim pomysle?

Gość gość
jeżeli jesienno-zimową porą to raczej kiepski pomysł.

Gość gość
urodzuny w marcu.

Gość gość
nie każde dziecko lubi basen, co jeszcze wymyślicie, a może lot w kosmos i np. moje nie poleci bo ma chorobę lokomocyjna. Totalna głupota, skąd tacy ludzie sie biorą.

Gość gość
W d****h się poprzewracało pewnie zwolenniczka Peło

Gość gość
Ale jak to sobie wyobrażasz organizacyjnie? Generalnie dzieci raczej lubią basen, ale jeśli to mniejsze dziecko, do 8-9 lat, to jednak wymaga opieki rodziców, siedmio- czy sześciolatka, o młodszym nie mówiąc, nikt samego do wody nie puści. Kto za te dzieci bierze odpowiedzialność? Kto organizuje im zabawy i w jaki sposób? Czy jest możliwość wynajęcia basenu tylko dla nich, zapewnienia animatorów, ratowników? Bo tylko wtedy ma to sens... Ale jeśli ma wyglądać tak że zapraszacie po prostu znajome zabawy i każdy robi co chce, to jednak bez sensu. Jeszcze ujdzie zabranie go np. z jednym czy dwójką dobrych przyjaciół do atrakcyjnego parku wodnego.

Gość gość
sa ratownicy, animatorzy którzy dziecmy się zajmują. 1 h to rozne zabawy w basenie a potem 1h zabawy na sali.czyli rozne konskury dyskoteka-taniec. wychodzi po 45 zł za 1h. zabawa trwa 2 h.

Gość gość
90 zł od dziecka? I co z rodzicami? Bo generalnie pomysł brzmi nieżle.

Gość gość
to nie maluchy tylko dzieci w wieku 8 -9 lat. rodzicow nigdy nie ma na imrezach.Przyprowadzaja tylko dzieci i przychodzą po nie po zabawie. można się utargować i już na ok 8 dzieci za 500zl. tutaj licze tylko koszt zaplaty za basen, do tego tort i slodzycze. nie więcej niż 100zł . czyli urodziny koszt ok 600zl. dzieci maja caly czas zapemniona opieke. na basenie jest ratownik( który czuwa nad bezpieczeństwem dzieci) i animator który zabawia dzieci.i po 1h przechodzą na sale zabaw. i tam tez sa rozne zabawy, konkury.tutaj tylko animator.

Gość gość
Jeżeli planujecie tyle przeznaczyć na urodziny dziecka... bo zdajesz sobie sprawę że to ok. 700-800 i tak wyjdzie, to czemu nie? Pomysł fajny, jeżeli dziecko chce taką formę urodzin,koledzy na penwo skorzystają.

Gość Mama małej Kasi
Pomysł do bani.Nie wszystkie dzieci potrafią pływać.W tej sytuacji musisz zaprosić również rodziców.Nie możesz zorganizować przyjecie po ludzku!?

Gość gość
nigdy nie zaprasza się rodzicow, Dziecko już od ok 3 lat chodzi na urodziny do kolegow koleżanek. A tu w domu a to w sali zabaw.i nigdy rodzice nie zostają.Przyrpwadzaja dzieci i odbierają po zabawie.

Gość gość
Na basenie miał kolega mojego Piotrusia. W sumie fajnie było dopóki jedno dziecko nie rozbiło kolana i trzeba było jechać na pogotowie. My urządzaliśmy urodziny w jeszcze dziwniejszym miejscu bo w studiu nagrań :) Dzieciaki bawiły się sprzętem i nagrywały sto lat dla solenizanta. Jakby ktoś był z Łodzi to polecam http://www.muzykomania.eu/?p=542

Gość gość
Ja wyprawiałam. Koszt to 45 zł od dziecka. Było to impreza dla 6 - latków. Na tym naszym basenie na górze są kulki. Zostały one w całości zarezerwowane na naszą imprezę. Mieliśmy dwie panie animatorki, które świetnie się dziećmi zajęły. Przez cały czas coś im wymyślały. Impreza trwała 3 godz., z czego 2 na kulkach i 1 godz. na basenie. Na basenie dziec***ilnowała animatorka i ratownik. Jeśli któreś dziecko nie chciało pływać, mogło zostać na kulkach. W cenie były te animatorki i całe wyżywienie dzieci - jakieś ciastka, chrupki, lizaki, picie. Tort we własnym zakresie. Dzieci były zachwycone. Bardzo im się podobało. :)

Gość gość
Kiedys widziałam taka ofertę, nawet się nad nią zastanawiałam, ale u syna w szkole jest basen, więc w sumie dla jego kolegów to żadna atrakcja. Nie wiem, dlaczego kogoś tak oburza, że urodziny urządza się w ciekawym miejscu zamiast spędzić dzieci do domu. Te wszystkie panie powyżej jeszcze bardziej zbulwersuję - syn był na urodzinach na paintballu, w sali z trampolinami, w laser house. Widziałam tez dużo innych ciekawych ofert np. urodziny na kortach czy w klubie piłkarskim.

Gość gość
Ja wyprawilam i nie polecam bo się napilam i wpadłam do basenu qrwa prawie bym się utopila a gowniarze się smiali