Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

zmarnowane zycie

Polecane posty

Gość gość

mam 40 lat, nie mam męza,dziec***artnera. i ciągle w głowie pojawia mi sie mysl,ze zmarnowałam zycie,nic nie osiagnęlam w zadnej dziedzinie zycia-ani w sferze prywatnej ani zawodowej:-(

Gość gość
masz 40lat jeszcze możesz urodzić jak ci tak zależy na dzieciaku

Gość gość
trzeba miec partnera zeby miec dziecko. a zachodzenie w ciaze z byle kim byle miec dziecko uwazam za skrajny egoizm. ale znam kobiety ,ktore tak zrobily.

Gość gość
No... Wiesz, nie każdy musi być bohaterem swojego życia. Są tacy, którzy się poświęcają rodzinie i to dla nich misja życia, są z tego dumni. Są karierowicze, którzy swoją wartość i to czy wygrali życie mierzą awansami, stanem konta, nowym autem czy ciuchami najdroższych marek. Są jeszcze ci, których sensem życia jest wieczny fun, zabawa, imprezy, podróże, niekończąca się prywatka. I są tacy jak Ty, którzy po prostu sobie żyją z dnia na dzień, nie mają wobec życia szczególnych oczekiwań, sami z siebie też niespecjalnie mają co dać, nie posiadają wygórowanych ambicji typu trójka dzieci, nowe audi czy Tajlandia w sierpniu ale dobrze im z tym, bo taką sobie drogę wybrali. No i luz, ludzie są różni.

Gość gość
tylko,ze ja zawsze chcialam miec rodzine ,ale wyszlo inaczej...czuje sie niespelniona....samotna..z taka wewnetrzna pustka...

Gość gość
A kogo to obchodzi, czy można być zwykłym śmieciem, który nigdy nie wychodzi z domu, brak kolegów, koleżanek, dziewczyny, itp, koledzy zabierali mi kanapki w szkole , jestem leszcz.

Gość gość
Autorko nigdy nie wiesz co cię czeka jutro. Nie dręczy się. Jutro uśmiechnij się głowa do góry i myśl optymistycznie. Zobacz ilu obok ludzi śmiertelnie chorych, kalekich. Oni marża o takim życiu jak ty.

Gość gość
samotne zycie bez milosci jest beznadziejne. wiem,ze są ludzie co maja gorzej ale mnie to nie pociesza. co dobrego może spotkac samotna 40latkę? wszyscy w kolo zyja juz w rodzinach, normalnego faceta ok 40 ze swiecą szukac