Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy wg was dużo w sobie już poprawiałam?

Polecane posty

Gość gość

Więc zacznę od tych mniejszych poprawek: -farbuję włosy od zawsze, ale na naturalnie wyglądający , ciemny brąz, - czasem chodzę do solarium i smaruje się takim lekkim brązerem, ale wychodzi z tego taka raczej lekka opalenizna, - rzęsy mam doklejane 1:1, -wyregulowane brwi plus henna, - paznokcie przedłużam, ale na długosc naturalnych paznokci, wiec nie sa bardzo dlugie, A większe zmiany to: - kwas hialuronowy w "dolinie łez" bo miałam podkrażone oczy, a teraz wyglądają na bardziej wypoczete i mam powiekszone usta, ale niewiele, ogolnie to nikt sie jeszcze nie kapnał ze coś zmieniałam w tarzy nawet wsrod znajomych Jak na 28 lat to juz duzo zmienialam?

Gość gość
Ile kosztuje ten hialuron w ''dolinie łez''?

Gość gość
około tys zł zależy gdzie robisz, ja tyle płaciłam w Krakowie, ale ceny sa podobne

Gość gość
Ja to samo co ty plus doczepiane wlosy i powiekszanie biustu. Usta bede robila po swietach :) nadal uwazam, ze jest wiecej do zrobienia.

Gość gość
zreszta w dziale "chirurgia plastyczna" jest o tym cały dłuuuugi watek to poczytaj. Jedni odradzaja, drudzy polecaja, ja sie zdecydowalam i nie zaluje, ryzyko jest, z tym ,że naszczeście można to rozpuscic jakby cos tam nie wyszlo

Gość gość
Ja uważam, że jeśli kogoś stać i ma taką potrzebę psychiczną, to powinien coś w sobie zmienić, poprawić, jak chce. Nie należy się przejmować opiniami ludzi zazdrosnych i nie życzliwych, którzy takiej możliwości nie mają :-)

Gość gość
Nie dużo :) normalna sprawa.

Gość gość
Nic nie poprawilas, tylko kupilas sobie duzo zabawek. Mam nadzieje, ze dla kaprysu, a nie z potrzeby - w takim wieku.

Gość gość
taka brzydka i stara jesteś ze w tym wieku musisz się naprawiać?ja mam dychę więc a nic nie robię i jakoś pomarszczona nie jestem.paznokcie mam swoje ładne bez żadnych gównianych hybryd,brwi przyciemniam trochę kredką a rzęsy maluję zwykłym tuszem.i wyglądam ok a ty żeby wyglądać musisz wpierw się naprawić cała?

Gość gość
18:46 O! Następna zazdrosna biedaczka nieżyczliwa

Gość gość
Zamiast doczepiać sobie sztuczne włosy i rzęsy co niszczy kondycję naturalnych włosów i rzęs wole dbać o własne olejek rycynowy odzywki itp i mam ładne swoje rzęsy włosy i paznokcie. Rozumiem peruki i doczepki u kobiet po chemioterapii bo one tracą swoje wskutek choroby i chca czuć sie pewnie ale zdrowa kobieta doczepiajaca sobie włosy rzęsy i paznokcie to sztuczny produkt.

Gość gość
No i co z tego ze sztuczny mnie włosy nie chcą rosnąć a nie chce wyglądać jak babochłop w krótkich