Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 go艣膰

Lastdream, Ola Zdziech

Polecane posty

Go艣膰 go艣膰
Przedstawiala Rafala do samego ko艅ca jako ideala, by艂a z nim 4 lata, a teraz win臋 zwala na niego, ona napewno tez 艣wi臋ta nie jest.

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰
By艂a taaaaaka zakochana, a teraz mowi, ze zmarnowa艂a swoj czas, byli cudowna para dlaczego juz nie chce Rafala, dlaczego go nie kocha, dlaczego

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
No w艂a艣nie. Rafa艂 na filmikach wydawa艂 sie by膰 uciele艣nieniem idea艂u i to zrozumia艂e, 偶e niekt贸rzy si臋 dziwi膮 co mog艂o p贸j艣膰 nie tak. Niekt贸rzy oburzaj膮 si臋 i pisz膮 偶e to jej osobista sprawa. Ale troche pokaza艂a nam na youtubie swoje 偶ycie i ca艂y zwi膮zek. To jak ogl膮danie nie wiem serialu czy cos podobnego. Ludzie s膮 ciekawi. I nie oszukujmy si臋. To w艂asnie dzi臋ki zwi膮zkowi z Rafa艂em zyska艂a popularno艣膰. Filmy vlogi z nim mia艂y bardzo du偶o wy艣wietle艅, a szczeg贸lnie pami臋tny filmik jak wr贸ci艂 on z Niemiec. No ale 偶ycie sie zmienia i smutny jest fakt 偶e ludzie przekre艣laj膮 wszystkie lata sp臋dzone razem, wspomnienia mi艂o艣膰. No ale nie b臋d臋 krytykowa膰 nikogo i niech sie Oli i jej nowemu uk艂ada. Na pocz膮tku zawsze jest wielka mi艂o艣膰 a potem r贸偶nie bywa

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Dok艂adnie na pocz膮tku wszystko widzi si臋 w r贸偶owych okularach, z czasem to si臋 zmienia, stan zakochania nie trwa wiecznie, zwi膮zek z Rafa艂em pewnie jej si臋 znudzi艂.... szkoda mi Rafa艂a

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ten nowy jej chlopak to taki cwaniak,po samym tonie jak sie odzywa ,wypowiada juz bym.go kopnela ....rzucal w nia sniegiem.chociaz mowila zeby przestal....nie.wiem czy dobrze widzialam ale zamknal.drzwi.jej przed nosem ...taki dup.k

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ten nowy widac jak cwaniakuje przed kamera ,chce pokazac jaki fagas z niego

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
On ju偶 by艂 w zwi膮zku z pi臋kna dziewczyna, i ona go rzuci艂a, my艣le ze Olka nie b臋dzie z nim d艂ugo, to taki frajer co lubi dziewczyny i chce si臋 pokaza膰

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Doprawi艂a Rafalowi rogi, pu艣ci艂a si臋 za jego plecami

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
I znowu pod filmikiem zachwyty, reszta nieprzychylnych komentarzy usuni臋ta. A nowy "m臋偶czyzna" cwaniak na maxa!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Jestem bardzo zaskoczona ostatnim vlogiem, tak jak kto艣 napisa艂 pod filmikiem, patrzy na niego tak jakby ca艂y czas chcia艂a sex uprawia膰,

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ciekawe ile to MEGA szcz臋艣cie potrwa

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Moim zdaniem Ola doros艂a i poczu艂a sie gwiazd膮 you tuba,rozpieszczana przez rodzine i Rafa艂a zapragn臋艂a co艣 zmieni膰 bo byla znudzona takim 偶yciem,呕al mi jej by艂ego ch艂opaka widocznie by艂 za ma艂o fajny dla niej i wybra艂a cwaniaczka,kt贸ry bawi sie jej uczuciami.Szczerze to 偶ycz臋 偶eby ten zwi膮zek nie przetrwa艂 :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Oj gwiazduje, gniazduje ostatnio

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Na pocz膮tku zawsze jest super, chce si臋 sp臋dza膰 ka偶da wolna chwile razem, zawsze jest du偶o sexu, wiadomo po co pojechali do hotelu

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Masakra Wszyscy to robi膮

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Robi膮 co?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Jak to co? Bara-bara

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ona stara sie byc przy nim taka wyluzowana i to do niej nie pasuje, przyzwyczaila widza ze jest taka spokojna ze teraz zachowuje sie sztucznie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Zawsze tak jesr kiedy ktos zaczyna youtuba ma ten 1000 subow jest zawsze soba skromny itd docenia to co ma a im dalej tym gorzej..wszystkie koncza tak samo a ich kanaly to jeden wielki baner reklamowy i filmy ociekajace sztucznosci膮

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Mi to sie wydaje ze Rafa艂 mial dosc Oli bo nie tak膮 jej pokochal Pokochal ja za skromnosc naturalnosc zwyk艂膮 prost膮 dziewczyne a nie gwiazdeczke yotuba w sumie to i dobrze ze sie rozstali bo biedaczek by sie z ni膮 m臋czy艂

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ja zycze Oli zeby ten jej Miko艂ajek czy jak mu tam leci kopn膮艂 j膮 w d**e a Rafa艂owi bardzo wsp贸艂czuje bo wydaje mi sie ze to fajny i sympatyczny chlopak Amen

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Hello, ale Olke musza bolec te wywody na jej temat skoro usuwa w膮tek za w膮tkiem z kafeterii

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Prawda w oczy kole, ale nie do ko艅ca rozumiem o co chodzi, przecie偶 nikt tu nic z艂ego o niej nie pisze, sama dzieli si臋 takimi informacjami publicznie, wiec o co jej chodzi.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
zaraz ten temat tez zniknie, ale ja boli prawda,...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ola nie usuwaj w膮tk贸w o sobie, o innych youtubekach jest du偶o wi臋cej temat贸w, wiec Ty nie jeste艣 jeszcze tak popularna jak Ci si臋 wydaje

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
nie kasuj tych w膮tk贸w Ola, bo i tak powstan膮 nowe :*

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Nie ka偶demu musi si臋 podoba膰 twoje zachowanie i spos贸b bycia i my tez chcemy si臋 w tym temacie wypowiedzie膰, przecie偶 od tych s艂odko艣ci ahhh i ehhh a偶 si臋 niedobrze robi, troch臋 prawdy nie zaszkodzi

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ola zamiast kasowa膰 w膮tki na kafeterii i usuwa膰 komentarze pod filmikami, nagraj nowy filmik, mo偶e boyfriend tag

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Kto艣 wie dlaczego zerwa艂a z Rafa艂em?

Udost臋pnij ten post