Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jakie perfumy są najładniejsze waszym zdaniem?

Polecane posty

Gość gość

Oprócz ck euforia. Bo chce sobie zrobić prezent pod choinke i nie wiem, o co pytać w perfumerii..

Gość Panicara
Ja uwielbiam versace cristal noir, i niezawodny stary deep red z hugo boss. Ale niewiem czy by ci sie spodobalh bo sa docys "ciezkie" versace dosyc pizmowy, ale ja takie bardzo lubie.

Gość gość
Milion paco rabana i addict rozowy z diora

Gość gość
Ja lubię Woman by Hugo Boss.

Gość gość
armani- aqua di goya, dior -hypnitic poison, chloe

Gość gość
Pani Walewska :-)

Gość gość
Co za głupie pytanie, nie wiadomo na jaką okazję mają być pefrumy, jakie nuty zapachowe lubisz, nie mówiąc już o tym że na każdym pachną inaczej. Moja koleżanka używa właśnie Miss Dior, zwróciłam na nie uwagę bo wyjątkowo ślicznie pachniała, próbowałam u siebie i... pachniałam jakbym się świeżo umyła najtańszym, badziewnym mydłem. Ja na co dzień mam Cool Water, Davidoff, albo roślinne wody kolońskie, a na wyjścia, na jakąś okazję- Guerlain, Aqua Allegoria, Tiare Mimosa.

Gość gość
Tom ford black orchid

ja uwielbiam Lancome- Hypnose, tyle że używam odpowiednika z rozlewni perfum Goia, są łudząco podobne, ale najważniejsze, że są mega trwałe :)

Gość gość
chloe -love paco rabanne - Olympea

Gość gość
carolina herrera good girl - cudo, zawsze było ck euphoria, ale te carolina sa wspaniałe

Gość gość
Hugo boss descend, Najnowsza Carolina Herera (butelka but), obecnie mam Ralph Laurent ( ten niebieski). Lubię tez HugoBosa femine (ten różowy).

Gość gość
Kiedys nr 1 była Euphoria CK póki nie poznałam nw. zapachów Mugler -Angel Muse (to jest mega hit) Armani - Si Lancome - la vie est belle Pacco Rabane - Olympea

Gość gość
Ciężko wybrać taki jeden jedyny zapach, ale jeśli bym musiała to prawdopodobnie postawiłbym na Chanel Mademoiselle. Mają w sobie to coś, ciężko nie poczuć się wyjątkowym kiedy się nimi spryska... Tyle że ich cena jest równie wyjątkowa co zapach więc od jakiegoś czasu używam odpowiedników z galeriazapachow.pl i powiem wam że nie czuję różnicy! Są równie piękne, trwałe intensywne. Po prostu ideał :D

Gość gość
joydeyma - celebrity women czy jakos tak

Gość gość
Angel Thierry Mugler mmmm pudrowe czekoladowo landrynkowe. Dla odwaznej

Gość gość
Hermes - 24 Faubourg Hermes - Eau de Merveilles Dolce & Gabbana - Sicily Lancome - Black Magic (juz tego nie ma)

Gość gość
Wejdz na grupe Perfumoholicy na fejsbuku to sie dowiesz o dziesiatkach pieknych perfum.

ja używam wielu i trudno mi wybrać heh :) ale jeśli o lato to zdecydowanie Light Blue a zimowe miesiące to Black Opium <3 używam akurat z rozlewni goia, ale to nic nie zmienia bo są równie super jak oryginały :3

Gość gość
a ja używam teraz Angel - Muglera też z tej rozlewni Goia, na chwilę obecną je uważam za najpiękniejsze!

Gość gośćEva22
Polecam perfumy ze sklepu https://iperfumy24h.pl/ . Mają świetne ceny i jakość produktów.

Gość gość
uwielbiałam max mare ale juz nie ma teraz lancome hypnose z mocniejszych givenchy organza

Gość kamalalala
najlepsze, najładniejsze i w ogóle to większość Chanel.. między innymi Mademoiselle, Chance czy COCO :) ale piekielnie drogie! więc przerzuciłam się na rozlewnię - goia.pl nie ma różnicy w zapachu, ale jest mega różnica w portfelu ;)

Gość siabadamydelkofa
ja akurat zamawiam wszystkie perfumy z galeriazapachow.pl najładniejsze męskie - hugo boss orange, a z damskich hmmmmm... tu dylemat :) ale chyba lancome tresor :)

Gość gość
La vie est belle, jestem w nich zakochana od roku. Wczesniej Escada Magnetism....lubię słodkie

Gość gość
"J'adore" albo "Flower by Kenzo" to moje ulubione. Lubie tez Jean Paul Gaultier "Classique" i jego nowy "Scandal" tez jest niezly :)