Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jakie perfumy są najładniejsze waszym zdaniem?

Polecane posty

Gość gość
Moim numerem jeden jest Versace-Crystal Noir. Kupuję odpowiednik bo jest trwały i ma piękny zapach. Można z pewnością stwierdzić, że rozlewnia goia.pl dba o jakość produktów a przy tym zachowują dobrą cenę :)

Gość gość
Najładniejsze perfumy damskie : Lacoste- Pour Femme| Natomiast męskie Invictus- Paco Rabanne polecam bo codziennie czuje je w mieszkaniu ;) zamawiam je z szybką przesyłką na stronie zapachowiec.pl polecam :)

Gość gość
Armani-Aqua Di Gioia oraz Carolina Herrera-Good Girl to moje hity. Jestem zwolenniczką tych perfum i obowiązkowo zamawiam na zapachowiec.pl, bo mają dobre ceny za dobrą jakość :)

Gość gość
Lacoste- Pour femme delikatny zapach w niskiej cenie tylko z zapachowiec.pl polecam

Gość gość
dziś haha też uwielbiam te zapachy i jeszxcze dior hipnotic poison

Gość gość
Ciężko zdecydować się na jedne ale według mnie to BLACK OPIUM YSL. Zawsze zamawiam ze strony zapachowiec.pl bo są dużo tańsze a niczym nie roznia sie od oryginalnych.

Gość gość
Zjezdzaj z ta beznadziejna reklama, nikt tego szajsu z zapachowca nie bedzie kupowal :D

Gość gość
Mój "must have" to Lady Million Paco Rabanne! Polecam każdej kobiecie :) Zamawiam je tylko z zapachowiec.pl bo maja super cenę i szybciutko dostaję paczkę :)