Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jakie perfumy są najładniejsze waszym zdaniem?

Polecane posty

Gość gość
Coco są ok, ale już tak oklepane, że szok. Podobnie jak CK Euphoria

Gość gość
Cacharel Noa Perle których już nie produkują:-(

Gość gość
Moim ulubieńcem jest Versace - Bright Crystal, jest genialny. Zamawiam zawsze na goia.pl i nie różni się od oryginału a cena jest bardzo przystępna. O trwałość i przesyłkę można się nie martwić, bo wszystko jest na najwyższym poziomie :)

Gość gość
Zależy co kto lubi. Moim numerem 1 od lat jest Versace - Bright Crystal jest to delikatny zapach. Ze słodkich zapachów mogę polecić Gucci- Rush 2, a z świeżych Calvin Klein - Euphoria. Duży wybór mają na zapachowiec.pl. Perfumy dobrej jakości w atrakcyjnej cenie.

Gość gość
Duży wybór zapachów mają na galeriazapachow.pl ;) Dla mnie rewelacyjny jest Versace - Bright Crystal

Gość gość
Ostatnio na mojej półce zagościł flakonik z Giorgio Armani - Emporio, który jak zawsze zamówiłam na zapachowiec.pl i są świetne. Na pewno zagoszczą na dłużej ;)

Gość gość
Moim numerem jeden jest Lacoste - Pour Femme (złota), ale śliczny jest także Priscilla Presley - Indian Summer. Oba delikatne zapachy, które zamawiam na zapachowiec. pl. Zaopatruję się w perfumy tam od dawna i jestem bardzo zadowolona :)

Gość gość
Yves Saint Laurent Baby Doll

Gość gość
Ja najbardziej lubię CK beauty.

Gość gość
W zależności od gustu, ale na pewno warto zwrócić uwagę na Yves Saint - Laurent - Black Opium, Lacoste - Lacoste Pour Femme (złota) oraz Giorgio Armani - Emporio. Zaopatruję się w perfumy na zapachowiec.pl i jestem bardzo zadowolona, bo nie przepłacam, a mam dobrej jakości produkt. Polecam ;)

Gość gość
Giorgio Armani - Emporio są u mnie zawsze. Przekonałam się do nich kilka lat temu i przez cały czas byłam zwolenniczką oryginałów, ale z polecenia koleżanki kupiłam kiedyś na zapachowiec.pl i od tamtej pory kupuję tylko z tej rozlewni. Perfumy są rewelacyjne i w dobrej cenie ;)

Gość gość
szpilka Caroliny Herrery, Chloe

Gość gość
Hugo Boss Deep Red Paco Rabanne Black XS Dior Hypnotic Poison Ghost Eclipse

Gość gość
W zależności od gustu ale jedne z ładniejszych moim zdaniem to Yves saint - Laurent - Black Opium, Versace - Bright Crystal oraz D&G - Light Blue. Kupuję perfumy na zapachowiec.pl i mają szeroki asortyment więc jest w czym wybierać, a ceny bardzo atrakcyjne :)

Gość gość
To zależy , czy lubisz zapachy słodkie, ciężkie, czy lżejsze. Ale tak jak było w pytaniu : "jakie perfumy są najładniejsze waszym zadaniem", więc moim zdaniem mam kilka ulubionych, oto one : Dolce vita, następnie C. Herrera - Good Girl, potem Naomi Campbell - Naomi i Pret a porter.

Gość gość
Moje ulubione od dawna to Lacoste srebrna i Chloe Roses,ludzie często mnie pytaja czym pachne bo sa inne jiz wiekszosc

Gość gość
Moim numerem jeden od lat jest Versace - Bright Crystal ale używam także innych, często testuję nieznane mi zapachy z galeriazapachow.pl. Zwykle przy każdym zamówieniu zamawiam jeden do testowania i są świetne ;)

Gość gość
Wszystko zależy od gustu, na galeriazapachow.pl jest bardzo duży wybór więc z pomocą opisów na pewno uda się wybrać ten właściwy ;) Kupuję tam od dawna i jestem zawsze zadowolona ;)

Gość gość
dla mnie najlepsze Lancome - La Vie Est Belle, są cudowne! Zamawiam na goia.pl, bo się bardzo długo trzymają, a nie lubię przepłacać w drogeriach ;x

Gość gość
Yodeyma celebrity women przyprawia mnie o mdlosci i zawrot glowy. Kupil mi maz bo oszalal na punkcie tego zapachu. Ja jestem wierna Davidoff cool water albo DKNY zielonemu.

Gość gość
Givenchy Extravagance, mam na sobie, cudowne :)

Gość gość
Od 20-tu lat uzywam Chanel nr, 5. To byla jedyna perfuma, jakiej uzywala Marlin Monroe. Uwielbiam zapach tej perfumy choc wiem, ze perfumy trzeba zmienic co 3 -4 lata, bo przyzwyczaisz sie do zapachu i bedziesz za bardzo pachniala dla innych:)

Gość gość
Nie mowimy perfuma wsioki jedne Tylko perfumy

Gość gość
dostałam ostanio ck i nie wiem nad czym tu sie zachwycać

Gość gość
Najładniejsze dla mnie są Naomi Campbell - Naomi Campbell, zapach który wszyscy zawsze komplementują :D Wszystkim moim znajomym się podoba :D A zamówiłam go na zapachowiec.pl :)

Gość gość
Jak najbardziej polecam zapach Chanel - chanel 5 mocny oraz trwały zapach, na stronie zapachowiec.pl jest szeroki wybór perfum na pewno ktoś znajdzie cos dla siebie i nie tylko

Gość gość
Bijan

Gość gość
La vie est belle czy inne Si, Angel, CKlein, itp. to Mc Donalds dla mas pracujacych tyle ze z perfumerii. Zawartosc tych butelek kosztuje (uwaga!) max. 2 euro, czyli 8 zl, ale czesto tylko 1 euro. Sa to perfumy dla niewyrobionych, sa mocno reklamowane, bo firmy na nich swietnie zarabiaja. Poszukajcie ciekawych perfum, z drogimi skladnikami, a nie... takie dziadostwo. Wybor jest duzy, a wy z najnizszej polki . Obciach.

Gość gość
złota Organza Givenchy

Gość gość
To zależy od gustu jeśli słodkie to ładne są np. Christian Dior-Addict oraz Armani-Si, ze świeżych, delikatnych mogę polecić Lacoste-Pour femme (złota) oraz Armani-Aqua di Gio. Bardzo duzy wybór mają na zapachowiec.pl gdzie kupuję od dawna i są to perfumy warte uwagi ;)