Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Odnośnie dużych penisow

Polecane posty

Gość gość

Kiedyś miałam do czynienia z dużymi penisami ponad 20 cm ale tej soboty przeżyłam mile zaskoczenie miałam seks z facetem który miał tak ok 17 cm ale miał mega grubego grubszy niż moja ręką w nadgarstku a dokładnie 17,2cm obwodu musiałam zmierzyć i przeżyłam takie orgazmy jak nigdy dotąd. Teraz stawiam na grube. A jakie są wasze doświadczenia

Gość gość
ja stawiam na male penisy

Gość gość
prowo. Zalosne

Gość gość
Ja mam 14 cm i moja kobieta tez ma orgazmy. I to silne i dlugie. Poza tym moj penis nie mieknie podczas sexu. Moze stac i 3 godziny. Jestem z niego dumny, nie potrzebuje wiekszego

Gość gość
statnio mialam orgazmy z czlonkiem 10 cm az tryslam

Gość gość
zaraz przyleci debilka od arabow i murzynow albo bardziej debil podajacy sie za kobiete.. sporo psycholi tu grasuje oo i jeszzcze taki od wspolnych wizyt i obecnosci podczas badan u gina :P:D:( uciekaj poki mozesz

Gość gość
Zaraz to sie zleca fanki duzych penisow i zaczna opowiadac ile to one ich nie mialy w swoich cipkach i jak cudownie bylo. Tyle szmat na swiecie a podlogi nadal brudne

Gość gość
Nie naskakujcie tak na mnie ja tylko opisałam swoje doznania i chciałam poznać opinię innych kobiet nie neguje małych penisow ale osobiście wolę duze

Gość gość
Najwiekszego jakiego cutasa mialam w sobie to mial 23cm bo miezylam go w calosci jeszcze za nim wszedl we mnie gdy go olejkiem smarowalam. Wygladal jak traba slonia ale ja postanowilam ze pozwole mu wejsc we mnie bo chcialam przezyc jak to jest miec takiego w cipulce. Przezrnal mnie jak zaden innych wczesniej a mialam juz z roznymi do czynienia. Ale nigdy wiecej nie chce byc p******a przez takiego duzego ,bo to nie daje tego konfortu co daje mniejszy ale sprytniejszy