Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Sposób na śmierć

Polecane posty

Gość Wdowa od 2015
Dlaczego mnie oceniasz a nie znasz. Zycie bym swje za męża oddała. Zauważyłam. Wozilam po lekarzach. Nic nie eiesz o depresji,skoro piszesz do mnie taki tekst....Nic. Walczylam z depresją męża jak lwica. Kochalam i bylam przy Nim. Wierzyłam, że z tym też sobie pradzimy. Nic o mnie nie wiesz.... Nigdy nie sadz nikogo b nie masz do tego prawa!

Gość gość
Wybacz, ale to nie wystarczający powód. Astma to nie rak. Zawód miłosny przeżył każdy i każdy x razy się na kimś zawiódł. O śmierć otarłam się już 3 razy.

Gość gość
Nie tykam alkoholu z prostej przyczyny wiele razy widziałem co alkohol robi z człowiekiem i potem jeszcze ten niczego nie pamięta co robił .zawsze unikalem alkoholu

Gość gość
No to masz gorzej niz ci na wojnie.nie ma co wogole porownywac tych co zyja na wojnie.szacun.a ci na wojnach powinni sie wstydzic ze narzekaja,prawdziwe cierpienie ludzi jest na kafeterii.

Gość gość
A i śmierć bliskiej osoby też przeżyłam :) Musisz żyć chłopie. Poznasz nową dziewczynę.

Gość gość
eee tam male problemiki.....na astme sa inhalatory ,na alergie jak juz wszystko zawodzi to zastrzyki ,idziesz robisz testy na co jestes uczulony i albo tego unikasz albo zastrzyki cotygodniowe ok poltoraroku.....z zakochania to szmata nie byla ciebie warta (nie ty pierwszy i nie ostatni w takiej sytuacji) wygrales z gosciem ktory chcial cie zabic i tu juz powinniens byc dumny z siebie dobrze ze to ty jego nie zabiles bo bys dostal dozywocie i tu dopiero bylby problem.....

Gość gość
Wdowo nie słuchaj idiotów. Jeśli ktoś chce się zabić to to zrobi. Ty zrobiłaś wszystko co mogłaś zrobić.

Gość gość
skad wiesz ze zrobila wszystko co w jej mocy /

Gość gość
A tak przy okazji jak działa tzw ostatnia wola zmarłego ? Niby mówi się że taką prośbę należy spełnić ,czy mógł bym poprosić by na mszy ksiądz odczytał konkretny fragment pisma świętego ?

Gość gość
A co miała jeszcze zrobić? Tak łatwo przychodzi ci ocenianie innych?

Gość Wdowa od 2015
Wiem,że zrobiłam wszystko. Wiem też, że gdy ktoś chce się zabić to to zrobi i nie rozglasza o tym na forach...Przygotowuje się do tego po cichu. Planuje wszystko dokładnie. Nie daje po sobie nic poznać.... To co dzieje się w głowie osoby chorej na depresję, zdrowy człowiek nie jest w stanie ogarnąć,a obwinianie bliskich jest nie na miejscu i okrutne.

Gość gość
01:29 chłopie nawet mnie nie denerwuj. Wiesz, że samobójstwo jest złamaniem 5 przykazania? Jestem w podobnym wieku. Chcesz pogadać?

Gość gość
ksiadz nic nie odczyta dla samobujcy.....wez chlopak idz na silownie,popracuj troche nad sylwetka i sprawy same sie jakos uloza,jeszcze tak nie bylo zeby jakos nie bylo....

Gość gość
Nie zabijaj raczej odnosi się do drugiej osoby chodź nwm .

Gość gość
autorze proponuje jakies leki uspokajajace ,

Gość gość
01:34 Odczyta... byłam na pogrzebie samobójcy. To co zrobił zniszczyło życie jego rodziny. Gdybyś choć raz widział matkę przy trumnie to wiedziałbyś, że nie możesz tego zrobić.

Gość gość
01:36 odnosi się też do samobójstwa.

Gość gość
wez wdowa opusc juz to forum ,czytajac ciebie juz sama dostaje depresji...

Gość gość
01:39 to nie wdowa.

Gość Wdowa od 2015
01.40 bez obrazy ale glupia jesteś. Jezelo nie masz do napisania nic mądrego to Ty powinnaś opuścić to forum.

Gość gość
ok opuszczam....

Gość gość
Autorze jesteś?

Gość gość
Tak jestem nadal

Gość gość
Chcesz zabić się przez popieprzoną laskę? Była z Tobą rok chociaż nic nie czuła? Ona ma coś z garem nie tak. Wiesz ile jest pięknych, normalnych dziewczyn?

Gość gość
01:49 to co robimy? :)

Gość gość
Wiem ile jest pięknych lepszych dziewczyn .ale nie poczuje do nich tego co do niej

Gość gość
rzuc na dz**ke klatwe,zawsze dziala albo lalaeczka woodoo x W ciemności księżyca, nakryj stół suknem w jakimś ciemnym kolorze . W rogach stołu (powinny być 4 ;-)) postaw czarne świece, jeszcze ich nie zapalaj, a pośrodku stołu powinno się znaleźć otwarte drewniane pudełko. Teraz na małym, płaskim kamieniu napisz od tyłu imię osoby, na którą pragniesz zesłać cień i cierpienie. Spluń nań. Włóż go do pudełka i zapal świece. Kiedy wszystko jest przygotowane, posyp pudełko niewielką ilością tytoniu, cykorii, melczu lub innym zielskiem. Teraz rzuć klątwę, możesz użyć tych słów: Tako będziesz zmieniony w kamień I wszystkie twoje myśli odwrócone zostaną I po twej twarzy brzydota będzie kroczyć I członki twe spoczną w trumnie I odstąpi światło od twych oczu I dom twó oraz ziemia twoja biednymi się staną i zepsutymi I wszelkie jedzenie smakowac ci będzie jak piołun I bedziesz traktowany jako obcy przez wszystkich ktorych spotaksz na drodze I te wszystkie rzeczy trwać będą dopóki cie z nich nie uwolnię Nakrywam ten stół i naznaczam ten kamień, spluwam na niego i ukrywam go, Zapalam świece i tworzę tą trucizne I przygotowuję tę klątwę na ciebie W imię czterech płomieni Których imiona to Ril Yut Sar i Lod Które rozprawią się z tobą, jako z nimi się rozprawiono. Nie zapomnij o tym aby świece same się do końca wypaliły. Teraz możesz pozbyć się wszystkich rzeczy (np. odnosząc je na miejsce) lecz kamień musi być trzymany blisko twego domu dopóki nie wycofasz klątwy

Gość gość
01:52 To normalne, że teraz tak czujesz ( też przez to przechodziłam ), ale później uczucia osłabną. Pojawi się ktoś nowy i zapomnisz o byłej.

Gość gość
W ciemności księżyca, nakryj stół suknem w jakimś ciemnym kolorze . W rogach stołu (powinny być 4 oczko.gif postaw czarne świece, jeszcze ich nie zapalaj, a pośrodku stołu powinno się znaleźć otwarte drewniane pudełko. Teraz na małym, płaskim kamieniu napisz od tyłu imię osoby, na którą pragniesz zesłać cień i cierpienie. Spluń nań. Włóż go do pudełka i zapal świece. Kiedy wszystko jest przygotowane, posyp pudełko niewielką ilością tytoniu, cykorii, melczu lub innym zielskiem. Teraz rzuć klątwę, możesz użyć tych słów: x Tako będziesz zmieniony w kamień I wszystkie twoje myśli odwrócone zostaną I po twej twarzy brzydota będzie kroczyć I członki twe spoczną w trumnie I odstąpi światło od twych oczu I dom twó oraz ziemia twoja biednymi się staną i zepsutymi I wszelkie jedzenie smakowac ci będzie jak piołun I bedziesz traktowany jako obcy przez wszystkich ktorych spotaksz na drodze I te wszystkie rzeczy trwać będą dopóki cie z nich nie uwolnię Nakrywam ten stół i naznaczam ten kamień, spluwam na niego i ukrywam go, Zapalam świece i tworzę tą trucizne I przygotowuję tę klątwę na ciebie W imię czterech płomieni Których imiona to Ril Yut Sar i Lod Które rozprawią się z tobą, jako z nimi się rozprawiono. x Nie zapomnij o tym aby świece same się do końca wypaliły. Teraz możesz pozbyć się wszystkich rzeczy (np. odnosząc je na miejsce) lecz kamień musi być trzymany blisko twego domu dopóki nie wycofasz klątwy x teraz lepiej

Gość gość
Nie chciałbyś być z normalną dziewczyną? Weekendy spędzać w łóżku, bawić się i planować? Masz 20 lat:) Chcesz zabić się przez niezrównoważoną niunię?