Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Sposób na śmierć

Polecane posty

Gość gość
01:56 daruj sobie. On jest chrześcijaninem.

Gość gość
Autorze myślisz, że Twoja śmierć ją ruszy? Będzie miała to w d***e.

Gość gość
no i co z tego ze jest ,nie rzuca sie klatwy na dobrych ludzi ona sie nim zabawila i zastawila ,,,,,,nalezy jej sie

Gość gość
To, że my takich rzeczy nie robimy.

Gość gość
Za to Twoją matkę ruszy i to na wiele lat.

Gość gość
Nie mam zamiaru ,,rzucać klątw"

Gość gość
takich rzeczy nie robimy ale zabic sie zabijamy ......wez nie rozsmieszaj moich sznurowek

Gość gość
02:11 0.o Przecież napisałam mu, że to grzech.

Gość gość
Autorze jesteś?

Gość gość
Nie mam zamiaru ,,rzucać klątw" to co masz zamiar robic ? rzucic sie na kolana ,blaznic sie i blagac ja o powrot,,,a czym ona tak bardzo rozni sie od innych? sra tak samo jak my wszyscy.....

Gość gość
02:10 no i bardzo dobrze. Zabić też się nie chcesz, prawda?

Gość gość
Tak jestem Nawet świadomość ze to grzech uważam że bóg mi to wybaczy patrząc na moje życie starałem się być dobrym człowiekiem ale po prostu nie daje rady

Gość gość
A co do wypowiedzi czym ona się różni przecież .... To powiem ze różni ją uczucie którym ją obdarzylem ,gdyby nagle pszeszla obok jakas piękna aktorka i ona to obejrzał bym sie właśnie za nią

Gość gość
twoje zycie? .....masz dwie rece ,masz dwie nogi,z glowa tez jako tako ,dach nad glowa .....ty chyba masz za malo problemow,pomysl jak zyja ludzie w afryce ,albo chociazby przejedz sie do schroniska jak nie mozesz przygarnac jakiegos zwierzaka to przynajmniej kup zarcie i zrob dobry uczynek,stare koce tez by sie przydaly bo tym biednym psiakom tam teraz jest zimno a nie siedzisz i sie rozczulasz nad soba jak baba w ciazy

Gość gość
No nie wiem... możliwe, ale ja przeszłam więcej i żyję. Czytałam książkę na temat samobójstw ( nie pamiętam tytułu ), ale według teologów tylko nieliczni samobójcy zostaną zbawieni. Pomyślałeś o swoich rodzicach? O rodzeństwie jeśli je masz? Nie bądź egoistą. Wiesz przez co przechodzą ludzie i żyją? Jeśli czujesz, że nie dajesz rady poszukaj terapeuty. Nie możesz iść na skróty. Musisz walczyć.

Gość gość
A co do wypowiedzi czym ona się różni przecież .... To powiem ze różni ją uczucie którym ją obdarzylem ,gdyby nagle pszeszla obok jakas piękna aktorka i ona to obejrzał bym sie właśnie za nią x nie przesadzaj,ustaw ten watek w ulubionych i wejdz tu za kilka miesiecy .zobaczymy czy jeszcze tak samo bedziesz myslal

Gość gość
Tak i minie trochę czasu i pokochasz inną. Jestem tego tak pewna, że dałabym sobie 2 ręce upierdzielić.

Gość gość
ja tez ...do o2:31

Gość gość
Smolenia syn popełnił samobójstwo. Powiesił się na płocie. Matka męczyła się rok, ale ostatecznie nie dała rady i też się powiesiła. Drugi syn próbował popełnić samobójstwo. Smoleń był w rozsypce. Powiedź mi jakie problemy może mieć 15 latek? Może też się zakochał. Finał tego taki, że rozwalił rodzinę. Po czymś takim nie da się pozbierać. Życie zamienia się w wegetację. Aż tak ważna jest Twoja była? Pamiętaj o tym, że zabijając się nie poświęcasz tylko siebie.

Gość gość
pomyslalam tez o tym biednym Smoleniu,ile ten czlowiek musial sie w zyciu nacierpiec a i tak nadal rozbawial innych majac bol w sercu....

Gość gość
Autor myśli, że ją to ruszy. Chce spektaklu.. ale ona będzie miała to w d***e. Normalna nie jest więc może uznać, że to jej schlebia.

Gość gość
02:41 to była maska. Podobno kiedy mieli przerwę siedział na uboczu i patrzył w 1 punkt. Jego życie skończyło się kiedy syn popełnił samobójstwo. Jednak to prawda, że większość samobójców to egoiści.

Gość gość
znalam przypadek ze chlopak popelnil samobojstwo zeby tamta cierpiala i udowodnic jej ile dla niego znaczyla i jak bardzo cierpial z jej powodu,zdzirsko na pogrzeb przyszla z nowym palantem a temu zycia juz nikt nie wrocil i tak nawojowal......zaszkodzil tylko sobie i swojej rodzinie

Gość gość
No i poszedł... Ciesz się autorze, że nie wiem gdzie mieszkasz. Przykułabym Cię do kaloryfera, karmiła ryżem i wodą i czekała, aż przejdzie Ci "miłość" do byłej. Dostałbyś coś lepszego dopiero jak zobaczyłabym poprawę. Myślę, że szybko byś się wyleczył.

Gość gość
02:48 i tu też by tak było. Nie zrobi to na niej wrażenia.

Gość gość
zdzirsko nie warte zachodu,zwlaszcza jak sama powiedziala ze nic do niego nigdy nie czula.......ale i jej sie w zyciu dostanie,pan Bog nierychliwy ale sprawiedliwy

Gość gość
Autorze koorfa my tu siedzimy do 03:00 a Ty śpisz?????

Gość gość
Miło wiedzieć, ze sa osoby, które potrafią wesprzeć człowieka w dołku życiowym, a nie tylko się z niego nasmiewac:) Wesołych Świąt Kafeterianie:)!!!

Gość gość
To była prowokacja?

Gość gość
musiałem to wszystko przemyśleć jutro ide do psychologa pogadam z nim może coś to da