Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziwnie sfazowana

Dosyć dziwna sytuacja

Polecane posty

Gość dziwnie sfazowana

Otóż to jakieś szalone jestem młodą matką. Z mężem się zabezpieczamy (prezerwatywa) nie chcemy 2 dziecka, od jakiegoś czasu źle się czuje przechodziłam jelitówke wymiotowałam, przyszła mi myśl do głowy ze to ciąża. Zrobiłam test, negatywny było to jakoś 3 tyg od współżycia wiec dałam sobie spokój z ta myślą. Około 28 listopada dostałam miesiączkę, a raczej plamienie 5-dniowe i to wszystko poprzedni okres tez tak wyglądał i znowu źle się poczułam, bule głowy 5-dniowe,bule piersi, uczucie ciągnięcia, nudności. Znów zrobiłam test, negatywny po 15 minutach pozytywny 2 kreska ledwo widoczna cień wiec, zrobiłam jeszcze 2 testy każdy inny w różnych odstępach czasowych we wszystkich to samo cień kreski 2 ledwo widoczny po 15 min wiem ze się nie powinno patrzeć po takim czasie ale nigdy tak nie miałam dzisiejszy test wyglądał jak by była kreseczka od razu ale zauważalną tylko pod światło i to mocne zbiło mnie to z tropu, bo od ostatniego stosunku minęło już ze 2,5 miesiąca a od niby sytuacji niebezpiecznej 3,5 syt.nieb. (kochaliśmy się w prezerwatywie ze spuszczeniem w środku i wymiana na nowy kondom) teraz to ja czuje już nawet ruchy hehe paranoja, do Gina idę w tygodniu.

Gość gość
Na moim teście cień, dosłownie cień drugiej kreski pojawił się po dobrej godzinie. Na ulotce napisane było, aby olać wynik po 15 minutach. Dziś ta "kreska" to ciąża w 15 tygodniu :-D

Gość gość
raczej ciaza

Gość dziwnie sfazowana
tez tak myślę ale wpadka przy gumkach? i to by był 9 td już

Gość gość
No niestety gumki nie dają 100 % zrób beta hcg upewnisz się w każdy laboratorium robią dowiesz się od razu który tydzien

Gość dziwnie sfazowana
Może jeszcze się ktoś wypowie. Miał podobny przypadek a może test oszukał, jeśli to ciąża to ok ale dziwi mnie to

Gość dziwnie sfazowana
Tym bardziej ze stosowaliśmy prezerwatywy wcześniej 8 lat przed 1 dzieckiem zero wpadek a nawet czasem bez (przerywany ) i tez nic bo 1 ciąża planowana strzał za 1 razem

Gość gość
Mam podobny problem ale mi sie wydaje ze mam torbiel dlatego test mi wyszedł pozytywnie.Idz do ginekologa zbadaj sie

Gość gość
Zrób test z krwi, a nie wróż z fusów przez miesiąc.

Gość dziwnie sfazowana
up