Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jestem prawiczkiem i zastanawia mnie jak na to może zareagować moja dziewczyna

Polecane posty

Gość gość

Mam 22 lat i od niedawna mam w końcu dziewczynę. Nie wiązałem się wcześniej z nikim, bo mi było dobrze samemu, potem chciałem z kimś być, ale natrafiałem ciągle na nieodpowiednie osoby. W końcu trafiliśmy na siebie i jest nam razem dobrze. Problem w tym, że jako, że to mój pierwszy związek to raczej logiczne, że nie uprawiałem jeszcze seksu. Zastanawia mnie, więc jak moja dziewczyna może na to zareagować i czy przypadkiem nie wyjdę przy niej na dziwaka. W końcu dorosły, młody, ale jednak dorosły facet w wieku 22 lat nie ma doświadczenia w tych sprawach... W prawdzie zapewne wie, że nie byłem nigdy w związku, ale głupio mi również kiedy "prowadzi mnie za rączkę" że tak się wyrażę. Na czym to polega? Na przykład na tym, że kiedy mieliśmy pewien zgrzyt to powiedziała, że "w związkach to normalne, zobaczysz, musimy się jakoś dotrzeć". Nosz w mordę, czuję się jak mały chłopaczek, któremu trzeba wszystko pokazywać. Głupio mi niesamowicie, bo czuję, że w tym związku "nie mam spodni". Nie bardzo wiem co myśleć o tej sytuacji... PS. "prześmiesznym" trollom i upośledzonym dzieciom w tym temacie, chcącym sobie porobić jaja, podziękuję.

Gość gość
przejmij inicjatywe, albo jej pokażesz że masz jaja i jesteś facet albo miętka fajka i sam z nią zerwij

Gość gość
nie musisz mowic ze jestes prawiczkiem,pewnie wczesniej sie juz onanizowales to juz jako takie pojecie masz.....pierwszym razem sie natlusc i sam sie wslizgnie :)

Gość gość
jak zwykle robicie z igły widły,seks jest naturalny,widziales kiedyś żeby króliki chodzily na lekcje seksu,to jest natura,skonczcie z ta dziecinada,to jest w genach kopulacja najprostszy prymitywny akt ,upieksza się to tym co w makówie,a tam zazwyczaj mało,zadna filozofia,a związki sa ciaglym scieraniem dwóch sapiensów ,popisuje się ta panienka i tyle ,nie masz zadnych powodow do czucia się kiepskim,jak będzie madralkowac przygnieć ją

Gość ekspert ludzki
Bądź sobą, nawet jak masz wyjść na dziwaka, nigdy nie przepraszaj za to jaki jesteś. Seks nie jest czymś o czym masz myśleć typu czy jestem w tym dobry, czy jej się podoba. Masz fantazjować o samym akcie i tyle.

Gość gość
Jeśli jego się podobasz to pewnie nie będzie problemu.

Gość gość
na pierwszy raz musis osc do prostytutki by zdobyc doswiadczenie. Mnie pierwsza dziewczyna olala i wysmiala ale potem jak chodzilem na d***** to drugiej powiedialem ze juz prawiczkiem nie jestem i byla zadowolona.kobiety brzydza sie prawiczkami a ona majac 22 lata na bank ma z 8 czy 9 osob na koncie.

Mi by to nie przeszkadzało. :) I nie prowadziłabym za rączkę, jak chłopca, no chyba że byś tego sam oczekiwał.

Gość gość
Kobiety pragna mezczyzn ktorzy rochaja co popadnie ic chodza na d****i

Gość gość
Zamiast królewny, na początek weźcie jakąś k***wnę z http://bzykacz.pl i już po sprawie

Gość gość
Świetne rady. Dla mnie facet, który chodzi na d****** zalicza łatwe panienki byłby skreślony.