Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak według Was można zniszczyć święta Bożego Narodzenia?

Polecane posty

Gość gość
Uważaj suko, żeby ciebie ktoś nie zniszczył w te święta.

Gość gość
W jakim celu?

Gość gość
Sam będziesz miał zniszczone. Karma wraca. Przestań sie wreszcie mścić ty wieprzu i zacznij miec pretensje do siebie.

Gość gość
Zapytałam, bo jestem ciekawa :) Nie chcę nikomu świąt niszczyć, tylko zapytać o Waszą opinię. Czy np. Wasze święta będą zniszczone jak nie dostaniecie prezentów czy coś... Co jest ważniejsze - konsumpcjonizm czy rodzina

Gość gość
Aha, to ty jestes ta wredna peezda co zawsze mysli o niszczeniu zamiast budowaniu czegos dobrego.

Gość gość
a co cię to ściero obchodzi? - to do autorki

Gość gość
Szkoda, że nie można normalnego pytania zadać, od razu jad...

Gość gość
Dokładnie, autorka zadała tylko proste pytanie a wy już szukacie drugiego dna że niby sama chce komuś spie/rdolić święta. Ja bym miał zje/bane święta gdybym zachorował i musiałbym iść do szpitala na ten czas.

Gość gość
Dzięki za normalną odpowiedź! Założyłam ten wątek bo nasza TV zaczyna wariować... "Jak mogłeś prezenty dla (...)! Zepsułeś święta!" albo "Barszcz do wylania... Teściowa się ucieszy!" To niestety nie cieszy mnie... Dlatego zadałam pytanie jak Wy to widzicie :)

Gość gość
Moze zniszczyc to za duzo powiedziane, okreslilabym to raczej ze ktos wprawilby mnie w zly nastroj. Jak moglby mi ktos zepsuc humor: 1. Zyczenie mi urodzenia dziecka, chociaz wiedza ze nie moge zajsc w ciaze. 2. Otwarte krytykowanie moich dan, ktore przyniose na swieta. 3. Komentowanie mojego wyglada, ze np. przytylam albo sie postarzalam, 4. Spedze z rodzina meza 2 dni, wymuszanie zebym zostala na 3 dzien z argumentem bo co bedziecie w domu siedziec sami jak te pustelniki?

Gość gość
9.31 Z tobą wieprzu,gnido psie niczego dobrego zbudowac sie nie da,zresztą odwal sie ode mnie bo ja juz mam swoje życie!

Gość gość
Ps,i nie pozwole obrazać ani siebie ani mojego syna.!

Gość gość
kolejne psychole

Gość gość
Zawsze się znajdzie jakiś Grinch któremu nie pasują święta:classic_cool:

osobiście uważam ,ze świąt nie można zepsuć w potocznym tego słowa znaczeniu . Te dni nadal są świętami . tylko - świętami czego ? kto z nas serio zaduma się nad cudem z przed ponad 2 tys lat ? gdzie czas kiedy ludzie pościli po to żeby nie tylko okiełznywać ciało ale i dusze uwrażliwić na działanie Ducha ? kto pojmuje swięta jako czas kiedy wybacza się krzywdy i łagodzi waśnie w imię Jezusa ?

Gość gość
Święta zawsze będą świętami - to prawda :) Prawdą też jest, że powinno się wybaczać i burzyć wszelkie mury międzyludzkie. Niestety - to co aktualnie się dzieje jest straszne - ludzie na święta biorą kredyty, robią drogie prezenty (każdego dnia w ludzi w sklepach przybywa) zamiast obdarowywać się pomocą i uśmiechem... Nie mówiąc już o tym, że większość z prezentów są nietrafione, zaśmiecają naszą planetę :(

Gość gość
A co cię to obchodzi? Zajmij sie swoimi sprawami wścibski babolu. P: Ja kredytów nie biorę.

Gość ekspert ludzki
Można opowiedzieć przy wigilijnym stole o swoim życiu seksualnym, nie pomijając oczywiście niczego.

Gość gość
Kto zamierza zniszczyć komuś święta, ten sam będzie miał zniszczone. A jeśli nie zależy mu na świętach, to kara spadnie na niego w sprawie na której najbardziej mu zalezy.

Gość gość
Przygotuj zamiast karpia golonke.zamiast sledzia boczek.zamst salatki smalec.zamiast zupy grzybowej flaki. :-D

Gość gość
Wątek starego bałwana słoika z Warszawy którego wszystkie kobiety rzucały jak śmiecia.