Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Miasto Namysłów woj opolskie

Gość od homocwela co się ze mną dzieje ciągle jestem pół świadomy

Polecane posty

Półprzytomny nie wiem co się ze mną dzieje w piątek w Opolu oraz po powrocie z Opola oraz w sobotę prawie ciągle spałem Oraz kręciło mi się w głowie chodziłem jak naćpany potykałem się ciągle chciałem leżeć moze to po tych lekach co mam zrobić[płacz]

Gość gość
W piątek po powrocie z Opola dostałem ataku furii zacząłem ruszać nogami wybiegłem do babci na dół zacząłem krzyczeć ryczałem dostałem furii a dzień wcześniej w Opolu jak rodzice z siostrą mnie odwiedzili to wzięli mnie na spacer do sklepu Auchan i media Markt w pobliżu nie chciałem tam chodzić było mi niedobrze kręciło mi się w głowie nawet zamówionego hamburgera nie chciałem zjeść chciałem się tylko położyć

Gość gość
Sromów to wieś w województwie łódzkim w powiecie łowickim w gminie Kocierzew Południowy i ma tablice rejestracyjne ELC

Gość gość
Łańcut – miasto w województwie podkarpackim, na granicy Podgórza Rzeszowskiego i Pradoliny Podkarpackiej. Siedziba władz powiatu i gminy. Miasto liczy 18 025 mieszkańców i ma tablice rejestracyjne RLA

15:02 po co mi piszesz o Łańcucie skoro doskonale wiem gdzie jest Łańcut

Gość Sromów Województwo Łódzkie
Sromów to wieś w województwie łódzkim w powiecie łowickim w gminie Kocierzew Południowy i ma tablice rejestracyjne ELC

Gość gość
A Ty po vo nam piszesz o Namyslowie jak doskonale wiemy gdzie jest Namysłòw. Chyba źle Ci dobrali leki dlatego tak sie czujesz. Trzeba było to zgłosić od razu to by Ci zmienili na słabsze.

Gość gość
Zmienili mi ale lek jest za silny i dalej działa zgłosiłem im to jeszcze przed opuszczeniem szpitala

Gość gość
Legnica (dawniej Lignica, niem. Liegnitz) – miasto na prawach powiatu w Polsce, w środkowej części województwa dolnośląskiego, na równinie legnickiej, położone nad rzekami: Kaczawą (lewy dopływ Odry) i wpadającą do niej Czarną Wodą. Legnica, według stanu na dzień 31 grudnia 2013 r., liczy 101 992 mieszkańców i jest 3. co do wielkości (po Wrocławiu i Wałbrzychu) miastem w województwie oraz 38. w Polsce Legnica ma tablice rejestracyjne DL