Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Rudawy Anex Sport za i przeciw zapraszam do kulturalnej dyskusji

Polecane posty

Gość gość

Absolutnie wszyscy uwazaja że Anex Sport rudawy jest cudownym wózkiem.

Gość gość
za ma 4 kółka- a przeciw- reklamowany na kafe do zrzygania. Odradzam

Gość gość
Nie reklamowany tylko konkurencja nie może sie pogodzić z sukcesem firmy Anex i wypisujè różne negatywne opinie i głupkowate posty. Dziewczyny jestem użytkowniczką tego wózka dokładnie od lipca. Nie miałam ani jednego problemu z nim. Wózek bardzo dobry jakościowo. Ja bede polecać Anex Sporta.

Gość gość
I dlatego wyciągasz wszystko tematy aby dac upust swojemu zadowoleniu?

Gość gość
ty zdziwiała spamerko od anex runaway., Konkurencja chocby sie posrala to nic nie wskora zeby obrzydzic.Wg mie to marna sprzedaz i tonacy brzytwy sie chwyta jak TY. ile ci placa za reklamowanie anex runaway? podnosisz jak chora/chory te tematy. Napisze znowu do firmy anex, noich sprwadza ip Twoje i innych spemerow bo obrzydzacie to gowno jak ten wozek po entej potegi. Ja polecam kibel firmy DUPa SA! dorze sie sprzedaje

Gość gość
Dla mnie możesz srac w co chcesz nawet we wiadro :) Jeśli Ci wygodnie to proszę bardzo. Jeśli chcesz polecać to proszę bardzo nikt Ci nie zabroni.

Gość gość
Mnie też denerwują te wpisy typu "mąż dostał pod choinkę" albo " teściowa mi kupiła super wózek". Ktoś sobie żarty robi. Ja akurat parę miesięcy temu zdecydowałam się na Anexa czytając opinie na tym forum i jestem z wózka zadowolona ale nie lubię jak ktoś sobie głupie żarty robi.

Gość gość
A mnie denerwują co i rusz odświeżane tematy o anexiku srexiku....chwilę był spokój i znów brrrrrr

Gość gość
Miałam ogromny dylemat co do koloru. Czy rudy czy czarno biały. Ale los zadecydował sam ;-) na rudy musiałabym czekać 4 tyg a czarno biały był od ręki :-) I oto od 3 mies jeździmy naszym Anexem Sportem :-) jestem zadowolona z wózka jak i koloru :-)

Gość gość
Ja mam granatowy, ale kolor to rzecz gustu. Wózek naprawdę super. Polecam bo naprawdę jeździ się fajnie.

Gość gość
Te wózki w tej kolorystyce sa okropne, wyglądają jak te wózki czołgi po tuningu.

Gość gość
Na sam widok tematu obrzydzenie bierze. Skutecznie zniechęciłaś do produktu.

Gość gość
Uważam, że bardzo fajny i modny kolor. Inny od tych nudnych wózków jedo czy coletto - same szarości. W Anexach kolorki są przemyślane i fajne.

Gość gość
Beznadziejny wózek. Awaryjny i tandetny, nie warto nawet oglądać.

Gość gość
U nas po osiedlu chodzi taka jedna z wózkiem anex sport. Jest z niego bardzo dumna. Wypłoszyła wszystkie koty z okolicy. Teraz chodzi z nim po głównej ulicy i wrony płoszy ;)

Gość gość
Właśnie rozglądam się za wózkiem, ale mam zasadę, że jeśli coś jest nachalnie i na siłę reklamowane, to znaczy, że jest podłej jakości i się źle sprzedaje. Dzięki spamerstwu z kafe skreślony na starcie, nikt nie jest tak naiwny.

Gość gość
Podobno o gustach się nie dyskutuje. Ale mi osobiście rudy nie wpadł w oko. Ja mam cały czarny i wiem ze nie raz się spotkam z negatywnymi opiniam. Ale dla mnie Anex Sport ogòlnie ma dużo ładnych kolorów.

Gość gość
Rzecz gustu . Mi osobiście ten kolor rudy nie pod pasował no ale to nie zmienia faktu że mam Anex Sporta ale w kolorze czarno białym Comic. Mega fajne wózki :) Mieszkam w Warszawie i tych rudych naprawdę jeździ bardzo ale to bardzo dużo po ulicach a więc wiekszości rodzicom się ten kolor podoba.

Gość gość
Rudy to nie mój kolor :) ja już mam swój :) z nowej kolekcji Q1 Ab05 Rainbow. Wygląda czadersko :) i dla chłopca i dla dziewczynki. Ponieważ jako nie liczna z mam nie chce znać płci dziecka zdecydowałam się na kolor bardzo neutralny ale jednocześnie wesoły :) Wózek miałam mozliwość testowac u mojej koleżanki dla tego sie na niego zdecydowałam.