Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Spis kafedesperatów

Polecane posty

Gość gość

Wpisujemy tu adresy mailowe podawane po kilkanaście razy dziennie, czy ktoś prosił czy nie. Skompletujmy je w tym temacie. Dzisiejsze przedpołudnie wygrywają: snap@pisz.to facetpo36@wp.pl Dodawajcie kolejnych 🖐️

Gość gość
jeszcze ty pewnie

Gość gość
lalo1000@wp.pl

Gość gość
autor to młodzież wszechpolska, kibol, czy znudzony życiem katofaszysta? A może 3 w jednym?

Gość gość
chuj ci w d**e cwelu

Gość gość
Kusza, a gdzie Twoja klata? ktoś musi zacząć :)

Gość gość
Kafemen@wp.pl dark_side@o2.pl przyjaciel_salonu @wp.pl

Gość gość
przecież wiemy, że autor jako naczelny troll czerpie energię z dosrywania innym. Nieważne czy ma rację czy nie, ważne żeby dosrać.

Gość gość
15:25 było celnie jak widać

Gość gość
dragondxcv@interia.pl

Gość gość
przyjaciel w salonie maca swoją córcię, to dopiero desperadoś. I mówię to ja, nie ciotka 🖐️ .

Gość gość
15.24 Jesteś tak samo mały jak autor. Ta nienawiść którą rozsiewasz wobec katolików , ta łatwość z jaką przypinasz łatkę faszysty. Największym faszystą jakiego czytałam na kafe, jesteś właśnie ty. Wszędzie jątrzysz polityką i gardzisz ,światopoglądem innych. Wyzywasz ludzi. Czym jest twoje zachowanie, ta nienawiść, to przypisywanie innym określonym grupom zachowań niskich( vide temat ), to sączenie jadu , poczucia swojej wyższości jak nie faszyzmem? Tak się nazywasz, jak drugich wyzywasz.

Gość gość
Są emaile desperatów, to teraz wystarczy żeby ktoś odpalił mailbait-a xD

Gość gość
Przez tak8ch jak ty, upada ten dział. Flirtować , żartować jak widać przychodzą tu ludzie różnych poglądów, chcą się po prostu pośmiać a nie obrzucać tymi ustawicznymi faszyzmami, której produktorem jesteś ty.Nazywasz innych w "żarciku" faszystą. Z czego się śmiejesz? Z siebie się śmiejesz. Daj ludziom popisać.

Gość gość
lalo1000@wp.pl desperat oszust

Gość gość
Nie ma maila Koke i Naja a każda ma :(

Gość gość
16:30, nie wiesz z kim piszesz i co było przeze mnie napisane na forum, a łatkę przypinasz. Jestem za ogólna tolerancja, ale ty tego nie zrozumiesz zakładając takie tematy.

Gość Nowy     w   mieście
Fajnie pod warunkiem że zaliczasz super laski wymiary opisałem w temacie i musi być klimat gfe inaczej chuujnia ale daj sobie spokój bo stoczysz się na dno jak ja przewaliłem majątek mieszkanie na prostytytki chodzę w dziurawych butach i liczę żeby zima szybko przemineła, lepiej staraj poznać się normalną dziewczynę ale jak zagadywać na ulicy przez telefon z dziwką wszystko jest takie łatwe. Zmarnowałem cenny dobytek i co ciekawe często obok lokali w których przyjmowały stał kościół Bóg mi pokazał palec że czynię głupotę ))))

Gość gość
16.56 Nie założyłam tego tematu, co za absurd. Odniosłam się do tego że małość autora topiku jest równa twojej, która wszędzie tropi prawicowców, katoli. Wyzywa od faszystów. Wiesz co to faszyzm? To komory gazowe, cyklon B, piece, gwiazda Dawida , taka " łatka" , przypisana danej grupie narodowościowej. A ty faszyzmem obrzucasz katolika czy kogoś o prawicowych poglądach. Zatem z góry zakładasz ze np ja należę do gorszego gatunku. Przypinasz mi gwiazdę. Rozumiesz? Nie rób tego. Forum jest dla wszystkich a słowa trzeba ważyć.

Gość gość
Dobrze, a teraz zażyj leki.

Gość gość
Żal mi cię. Jakie leki. Chciałam pogadać jak z człowiekiem ale nie da się. Faszyzm. Leki. Wariatka. Katol. Kibol. Ile jeszcze jadu wydalisz, zeby poczuć się szczęśliwszą? Uśmiechnij się. Od razu poczujesz się lepiej:) To by było na tyle:)

Gość gość
Masz racje Eve 18.00. Ciekawska k***isko ma maila w profilu :P:D