Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak faceci maja was szanować skoro wy sie same nie szanujecie? :D

Polecane posty

Gość gość

Spotkania w samochodzie, nadskakiwanie facetowi, godzenie sie na bycie ta druga lub nawet trzecia ;) , zgadzanie sie na znajomosci z mizoginami

Gość gość
Spotkania w samochodzie?

Gość gość
Jak facet zajęty i szkoda mu na hotel to proponuje auto :D

Gość gość
A gdzie ty facetów widziśz, gownozjadzie.

Gość gość
Spotkanie w aucie nie są takie złe jak jest wolna, nadskakiwanie tzn ? no z tym godzeniem to sie zgodzę że to chore,na jaką k***a znajomość?:D Bo nie rozumie

Gość gość
Ja tam lubie dziewczyny, ktore sa mi ulegle i zapatrzone we mnie jak w obrazek. :)

Gość gość
Najpierw trzeba mieć to auto;)

Gość wrednybabsztyl
Najpierw trzeba być facetem...

Gość gość
jestem trzecia psie k****o ye pana?

Gość gość
O takie spotkania Ci chodzi;) Racja. Nie ma warunków nie ma seksu. W lesie, w aucie to można z tirówką.

Gość gość
Mój były próbował postawić mnie do pionu ( nie chciałam zgodzić się na anal ) i powiedział "jak tak dalej będzie to poszukam innej". Zrobił mi wykład o dziewczynach swoich kumpli. Wysłuchałam do końca i powiedziałam "teraz to już chyba musisz bo ja rezygnuję ;)" Facetom w d****h się poprzewracało.

Gość gość
19:09 raczej babom.

Gość gość
niedziewica to puszczalska zdzira wiec nie rozumiem jak można uprawiac seks przed ślubem przecież to patologia

Gość gość
Tym, które nadskakują facetom jak głupie na pewno.

Gość gość
Chcesz anala ? Idź na dzifki lub zostań gejem :P

Gość gość
Moja kumpela jest z tych nadskakujących. Tomuś zrobiłam Ci kanapki. Tomuś upiekę Ci ciasto w weekend. Na co masz ochotę? Tomuś, skarbie załóż czapkę bo zimno. Dobrze Tomuś, oczywiście Tomuś. Tak, tak odwołam spotkanie z przyjaciółkami. Dla Ciebie wszystko Tomuś. Zmieniła styl, przefarbowała włosy bo Tomuś tak chciał. Jak jedziemy gdzieś razem to ona po nim zmywa :O Żałosne.

Gość gość
Tomus ma idealna kobiete, z taka to jak najbardziej nalezy sie ozenic!

Gość gość
jak nie są dziewicami to do niczego sie nie nadaja

Gość gość
19:20 tylko, że Tomuś w przeciwieństwie do mojego faceta jest na ciągłym fochu :D

Gość gość
19:23 co nie zmienia faktu, ze mu sie pofarcilo i kazdy facet mu zazdrosci. :)

Gość obecny
staram się zrozumieć zdesperowane kobiety , więc na pierwszą umówioną randkę z kobietą idę z różą w zębach , jest ogólnie przyjęte, że facet z różą w zębach się dobrze prezentuje przed kobietą , która przybyła na pierwszą randkę w wyświechtanych kalesonach oraz botkach jej Matki o pół numeru za małe i widać , że kobieta się męczy w tych botkach , więc proponuję , idziemy do kawiarni popatrzeć sobie w oczy ? i miałem nosa , wiedziałem , lasencja ma dość łażenia w ciasnych butach Matki ! a przy zamówionej kawie nawet kobiecie 'wuzetka' smakuje i połknęła w całości , chyba była głodna - tak sobie pomyślałem, więc proponuję na deser szarlotkę i czekam na odzew ale widzę, że kobieta się krzywi i marudzi , więc co jest grane ? jasna sprawa , kobieta patrzy na KEBAB z okna kawiarni , więc dobra, idziemy na KEBAB i przy wejściu do TURKA zamawiam KEBAB ogromny i wielkości stołu i za kilka minut TUREK na wózku przyprowadził ogromnej wielkości KEBAB , wszamałem kawałek, kobieta wszamała prawie wszystko ! widziałem, nie potrafiła się poruszać w butach Matki , więc się zlitowałem nad kobietą i odwiozłem na daleką Pragę Północ swoim autem , w czasie jazdy zadawała pytania, czy się mnie podoba , czy ma ładne włosy , czy jeszcze się zobaczymy i przeprasza za buty swojej Matki ale swoich botków jeszcze nie posiada na zimę , po trzech dobach sama do mnie zadzwoniła z propozycją spotkania i rozmowę w cztery oczy , zaprosiłem kobietę do siebie na drinka , bzykaliśmy się do rana , ciągle było mało i mało kobiecie , - gdy zapytałem kobietę co zrobiła z różą to odpowiedziała , że róża się suszy i jeszcze nigdy nie otrzymała tak pięknej róży , chyba kobieta wobec mnie 'coś' planuje !

Gość gość
Nie każdy szuka drugiej mamusi:D Tomuś chyba też nie bo na ostatniej imprezie przelizał się z inną. Był ryk, tłumaczyłyśmy jej, że ten związek nie ma sensu, ale mu wybaczyła. Od kolegi wiem, że kontaktował się z tą dziewczyną, ale nie była zainteresowana. Powiedziała, że za dużo wypiła i trochę ją poniosło. Kumpela traci koleżanki bo jest monotematyczna i olewa znajomych dla Tomusia. My już mamy dosyć.

Gość gość
19:20 żona to nie służącą debilu.

Gość gość
To chyba oczywiste ze nie uszanujesz osoby, która nadskakuje.

Gość gość
Służąca*

Gość gość
A co myślicie o dziewczynach-kameleonach? Spotyka się z facetem słuchającym ciężkiej muzyki i zaczyna ubierać się na czarno, z kreski przestawia się na smokey eye. Partner kocha góry i ona zaczyna kochać góry. Kupiła sobie specjalne buty, wygodne spodnie i zamiast standardowo nad morze jedzie z ukochanym w Tatry. I tak już x czasu bo on nie potrafi pływać i nie lubi smażyć się na plaży.

Gość gość
Cipeczka bez własnego zdania

Gość gość
Oklamujcie sie dalej feminaziolki. My faceci lubimy ulegle gospodarne w domu kobiety.

Gość obecny
a w duupie mam Ciebie kobieto , gdy swoje skarpetki i majtki w pralce piorę sam ! tak wolę

Gość gość
Uległe być moze lubicie, ale ich nie szanujecie