Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy mogę być w ciąży?

Polecane posty

Gość gość

Witam. Prosze mi pomóc bo ja juz nie mam sił.. ostatnio 3grudnia z chłopakiem uprawialismy seks przerywany bez zabezpieczenia. Nie doszedł we mnie tylko na zewnątrz z tego co mnie zapewnia. Jednak po chwili namysłu kupilismy tabletke po o nazwie Ellaone i wzięłam ją okolo 2 h po stosunku. Robilismy to ok. 5 dni po okresie. W tym czasie najprawdopodobniej mam dni nieplodne. Okres mam regularny. Cykl 28-30 dni. Od jakiegos czasu zle sie czuje.. po okolo 9 dniach od zbliżenia rano zemdlałam.. zaczęły sie bóle piersi, sa wrazliwsze na dotyk. Ból brzucha w okolicach miednicy. Zaczęły sie duszności, brak apetytu i ogólne zmęczenie. Planowany okres przypada mi około 22 grudnia. Dodam jeszcze że zauważyłam ostatnio samoistnie pojawiające sie siniaki. Czy te wszystkie dolegliwości są związane z skutkami ubocznymi spożycia tej tabletki? Czy możliwa jest ciąża.. bardzo proszę o pomóc,

Jak każdy lek, lek ten może powodować działania niepożądane, chociaż nie u każdego one wystąpią. Niektóre objawy, takie jak wrażliwość piersi i ból brzucha (żołądka), wymioty, złe samopoczucie (nudności) również są możliwymi objawami ciąży. W przypadku niewystąpienia miesiączki i doświadczenia powyższych objawów po zastosowaniu leku ellaOne należy wykonać test ciążowy.