Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mój syn nie dokłada się do świąt

Polecane posty

Gość gość

To smutne, że nie pomyśli,że wszystko jest drogie i w święta potrzeba więcej pieniędzy. Ale kaczki, serniki to chętnie je... Nie mam już na to siły:(

Gość gość
a języka w gębie nie masz wyrodna mamo ?

Gość gość
jak pracuje synek to sam powinien sie poczuwać bez proszenia sie matuli ale jak wychowany na tym forum to musi być niezły gagatek

Gość gość
To powiedz, a nie. Stary kon pewnie i leseruje i żeruje na Tobie?

Gość gość
21,12 takiego z**** to powinna na kopach wyniesc

Gość gość
Nie jestem wyrodną matką, tylko już naprawdę nie mam siły na jego argumenty, na jego cotygodniowe rezygnowanie z każdej możliwej roboty. Święta są drogie i miło byłoby, gdyby mi pomógł. Córka koleżanki robi to notorycznie, wystarczy, że matka o czymś wspomni, a ona już leci do sklepu i zakupuje dany produkt. Co więcej, dziewczyna nie ma wiele kasy, a dla mamy robi wszystko. Też bym tak chciała.

Gość gość
juz którys temat tej samej osoby,mozna pomyslec ze to modka,ale poniewaz niektóre są z wyraznymi elementami pedofilii myslę że to idiotka której sie nudzi lub nawet facet,z całą pewnoscia o pedofilskich zapędach.wiem ze ten temat nie ma nic wspolnego z pedofilia ale inne jej tematy tak.nie ma moderacji na kafeterii?

Gość gość
Jaka pedofilia, człowieku??? Jest mi smutno, że syn nie ma grama poczuwania się do czegoś ważnego, tyle!!!

Gość gość
Miej pretensje do siebie. Jak wychowałaś syna, takiego masz. Pewnie zawsze wszystko za niego robiłaś. Podejrzewam, że jesteś samotną matką, a teraz to już za późno na wychowanie, bo mu tak jest wygodnie

Gość gość
Pasożyt.