Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Byłem dziś trochę niemiły dla jednej takiej

Polecane posty

Gość gość

A w zasadzie to ją ignorowalem i olewalem, bo wyczuwam że coś do mnie ma i zadziałalo, przestała się na mnie gapić, żadnych kobiet w moim życiu, jeszcze po ostatnim sie nie pozbieralem, kobiety to zło

Gość gość
żadnych kobiet w moim życiu v Słusznie. Jak się bierze za 100 naraz, to się zostaje wyśmianym przez 100 naraz.

Gość gość
Mam to w duupie czy bede wyśmiany niech ma mnie za gbura chvja czy kogo tam, byle mnie kolejna nie próbowała podrywac bo to sie zle dla mnie skończy

Gość gość
A może właśnie tak postępując przegapiles dziś szansę na prawdziwą miłość? Nie mogłeś choćby zachować się neutralnie?? Dziś ją do siebie zraziles a za jakiś czas może będziesz żałował, że tak postapiles. Tylko że może być już za późno. Czasem różnie to w życiu bywa.

Gość gość
Sory ale nie tutaj żadnej szansy nie bylo i nie ma i chce sobie zaoszczędzić zauroczen i podobnych głupot

Gość gość
A ja olewam takiego co rzekomo mnie olewa i jest nie miły bo ciągle gapi się jak psychol gdy tego "nie widzę" a ja chcę tylko aby brzydal się ode mnie odpierdolił.

Gość gość
STOP brzydalom! Tyko dżastiny bibery for ever!!

Gość gość
W dodatku chyba jeszcze podsłuchuje o czym mówię...czasami spojrzę na niego chłodnym wzrokiem albo bez wyrazu gdy widzę że zjeb znowu się gapi ale przez większość czasu staram się udawać że nie widzę jego wzroku żeby sobie jeszcze przypadkiem nie pomyślał że to ja na niego lecę...ale kątem oka widzę że przygląda mi się jakby planował mi coś zrobić tzn. jak psychol.

Gość gość
No polszyny najpiękniejsze ale żadna z domu bez tapety nie wyjdzie bo tylko w halowen bez tapety mogą sie pokazać

Gość gość
Od kiedy to Biber jedt piekny?jak już to Ronaldo albo Iglesias.

Gość gość
07:43 o jakiś brzydal się wkurwił...

Gość gość
ja chodze bez tapety a z wami w ogole się nie zadaje ,oprócz jednego,ale on nie jest śmiertelnikiem jaskiniowym jak wy