Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co tu tak cicho o zamachu w Berlinie? Nie interesujecie się tym?

Polecane posty

Gość gość

Tylko diety, faceci,stulejki, zero zainteresowan

Gość gość
w zamachu powinna zginac ta która sprowadzila bydło do Europy,ona nie inni

Gość gość
szkoda że merker nie rozjechali;-) Szkoda Polaka bo za zarobkiem jeździł a go jakiś muzumański smoluch zajebał

Gość gość
Mi Polaka najbardziej szkoda

Gość gość
Dokladnie szkoda ze kanclerz nie oberwala a zamiast niej pracowity nasz rodak co wyjechal za chlebem i lepsym zyciem.

Gość KRUCAFUKS
Ja nie rozumiem czemu ci co jeżdżą po europie tirami nie mają broni pozwolenia wcale tak trudni nie jest wyrobić mało to napadów na tiry mój wujek jeździł 20 lat tirem głównie na wschód i południe i miał broń i ukrytą maczete broni 2 razy urzył ale nie strzelał do ludzi tylko w powietrze i może mu to zycie uratowało co oni nie rozumieją zagrozenia jakie ich czeka i tak sobie jeżdżą a ciapate skur/wysy/nki ich wyciągają albo morduja kule w łeb i po sprawi jadę dalej a po nim nikt nawet nie zapłacze bo nawet tożsamości nie mają prawdziwej

Gość KRUCAFUKS
Raz wujek opowiadał jak jego znajomy miał kursa do maroka przez cieśninę Giblartarska promem zawsze zona z nim jeździła i tam na obrzeżach stolicy Rabat bodajże czterech marokancow wrzyciło mu puszkę z gazem usypiajacym okradli auto a ich do naczepy wciągneli ten znajomy ocknął sie w naczepie ale był sparalizowany i nie mugł sie ruszyć ani nic wykrztusic****atrzył jak tamci gwałcili mu nieprzytomna zonę po kilka razy niech sie cieszą że ich nie zabili i ponoć za towar jeszcze musiał zwrócić pieniądze afryka dzika wszysto to islamisci to nie ludzie a Merkel ich wposciła to teraz mają tak sie cieszyli Welcome Refugee

Gość gość
A jeszcze szargali imię Polaka i polski! Jak z obozami hitlerowskimi. Juz zdążyli powiedzieć, ze Polak...a potem dopiero zauważyli,ze leżał martwy. Powinni zapłacić rodzinie i przeprosić Polskę. A oni co? Dalej będą mówić,że nie wszyscy muslimi są tacy, zaraz w mediach,a zwlaszcza na tvn pokaza jakiegos araba najlepiej lekarza, ktory bedzie mowil,ze on to potepia,a islam jest religia pokoju i to nieliczni muslimi sa zle

Gość gość
Jazda na tirach jest mega niebezpieczna, skoro jezdzil z zona to mogła go osłaniać. Tiry powinni mieć szyby kuloodrpone, te co jeżdżą na południe. Swoja droga we Francji tez się to dzieje,dzicz,swołocz, człowiek ciężko pracuje, uczciwie a te zgnilozielone i zgnilozolte i brązowe podludzie nie dość,ze pchaja sie do cysilizowanego swiata,wyciagaja lapska po jalmuzne to jeszcze tak wdziecznosc okazuja! Uwazam,ze kazdego muslima, który podskakuje powinno się bic publicznie, tych co gwauca gwaucic plus kastrowac albo usypiac ,mordercow tez usypiac

Gość prawictwo pospolite 114
bo tu jest Polska kochanie , my mamy w d***e szwabów .. .. SZczerze mówiąc g****o mnie obchodzi co się tam dzieje , bo ani sie tam nie wybieram na wycieczke , anie ten kraj mnie nie interesuje i nigdy nie interesował..

Gość prawictwo pospolite 114
Niemcy mnie tak samo interesują jak Białoruś .. Mamy w d***ee ten kraj.. Nigdy przyjaciółmi Polski nie byli i nie będą ..

Gość gość
najważniejsze, że duda (niby nasz prezydent) każe nam się pomodlic za dusze tych zabitych. Już niżej nie może upaść!!! Żal mi tych ludzi oczywiście, ale zeby duda gadał do nas w ten sposób??? ŻENADA!!!

Gość gość
Watykanczyk, bo boi sie o stołek.

Gość gość
Taka tragedia. Najbardziej zal mi zony tego polaka. Pewnie do domu na swieta juz wracal,do zony i dzieci. Serdeczne kondolencje dla rodziny. Nic wiecej powiedziec nie umiem bo brak slow

Gość gość
Biedny Polak. I to przed samymi swiętami. Duda niech się wypcha ze swoją modlitwą.

Gość KRUCAFUKS
Ja to chetnie bym zabijał wszystkich żydów muzułmanów i lewaków a szczegolnie tych z KOD

Gość gość
SZwabom nikt nie wspołczuje , bo to zbrodniczy naród ..

Gość gość
10:08 No, i ukleknąłbyś jeszcze przed duda, kaczorem i rydzolem. Zapomniałeś dodaś.

Gość gość
9.24 Masz rację.Koszmar./Sama wybierałam się do Wiednia na taki targ-kiermasz.Jak pomysle .:-(.skąd wiecie że ci zabici to sami niemcy byli?s

Gość gość
9.24.Też mnie to najbardziej wpienia,już pomijając to że zgineli ludzie.