Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy można iść do łóżka bez pożądania?

Polecane posty

Gość gość

Ja uważam, że nie bo żeby uprawiać seks trzeba pożądać. O ile kobiety mogą iść do łóżka bez pożądania będąc nie podniecone to mężczyznom jest już trudno. Jak nie pożąda a mężczyźni to wzrokowcy to mu nie stanie.

Gość gość
Tylko z własną żoną.

Gość gość
Można: -za kasę, - z "obowiązku" malzenskiego - po pijaku - z kimkolwiek na jeden raz czy kilka zeby sie zaspokoić, ale to nie ma nic wspolnego z tym, ze ktos podnieca

Gość gość
A mnie podnieca cipka nawet jak cała reszta jest brzydka. Więc wystarczy mi c**e pokazać i mam pożądanie.

Gość gość
Ok rozumiem, że seks bez pożądania może być kilka razy z daną osobą no chyba, źe jest to mąż czy żona ale sypiać z kimś regularnie przez wiele lat to chyba bez pożądania się nie da.

Gość gość
To kwestia ceny.

Gość gość
Sprostujmy, nie chodzi mi o bzykniecie z gazetą na twarzy ale o seks z pocałunkami, pieszczotami itp

Gość gość
Ceny? Nawet żigolak wybiera taką kobietę, która musi mu się choć troszkę podobać. Nie mówimy tu patologii, prostytutki to odzielny temat.

Gość gość
Nie no za kase to nie musi sie podobac, sa i tacy co by poszli za kase z kazda kobieta, niestety....

Gość gość
Mysle, ze mozna isc,ale nie za kase i nie przez dluzszy okres czasu z "nie żona" bo z zona można sie jeszcze zmuszac z obowiazku

Jasne, że można. Tylko czy wtedy ma to jakikolwiek sens? Jak kochać się ze swoim partnerem nie pożądając go? Bez sensu. To już bardziej zmuszanie się do 'obowiązku małżeńskiego' lub sprawianie przyjemnośc***artnerowi, by nie wynikła żadna sprzeczka.

Gość gość
Ja rozumiem, że są ludzie d****** Ona nie kocha, nie pożąda go ale z nim sypia bo on ją utrzymuje i daje na zachcianki. On jej nie kocha, nie pożąda ale sypia z nią raz w miesiącu bo ona pożycza mu kasę na wieczne nie oddanie. Ale gdy nie ma korzyści, gdy nic nie trzyma przy tej osobie to można robić to latami?

Gość gość
Wiedziałam, że jednak normalni ludzie w związku do łóżka bez pożądania nie idą:) Jak nie ma pożądania to nie wchodzą w związek:)